Odp: Supermotowy Terror Warszawy
No ja tez chyba moge powiedziec ze trening zaliczony :) co prawda z malym spoznieniem ale bylem
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Supermotowy Terror Warszawy
Strony Poprzednia 1 … 306 307 308 309 310 … 565 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
No ja tez chyba moge powiedziec ze trening zaliczony :) co prawda z malym spoznieniem ale bylem
bez obróbki...jeszcze się ładuje bo długaśny strasznie wyszedł :)
[url]http://youtu.be/aaWHpiGMCc0[/url]
Ja już na kołach, trening zaliczony i terror po treningu ,Ponczo człowiek guma - elegancko,stoppie - mistrz,
qnik czekamy na video z powrotu do domu :-))) Figiel myślałem że już klapiniesz na tych schodach ale dobrze że opanowałeś
Siedzę sobie wczoraj z kolegami na browarze w Zielonej Gęsi na Polach, a tu nagle pierdyknęło, że szklanki się poprzesuwały. To ekipa z supermoto ze świateł przy Batorego ruszyła, z gumującym Ponczem na czele. Nawet nie zdążyłem policzyć ilu Was było ;)
bez obróbki...jeszcze się ładuje bo długaśny strasznie wyszedł :)
[url]http://youtu.be/aaWHpiGMCc0[/url]
Ten film został usunięty bo jest za długi i za bardzo zajebisty
:/
hermes napisał/a:Ja już na kołach, trening zaliczony i terror po treningu ,Ponczo człowiek guma - elegancko,stoppie - mistrz,
qnik czekamy na video z powrotu do domu :-))) Figiel myślałem że już klapiniesz na tych schodach ale dobrze że opanowałeśSiedzę sobie wczoraj z kolegami na browarze w Zielonej Gęsi na Polach, a tu nagle pierdyknęło, że szklanki się poprzesuwały. To ekipa z supermoto ze świateł przy Batorego ruszyła, z gumującym Ponczem na czele. Nawet nie zdążyłem policzyć ilu Was było ;)
No proszę zamiast na terror na pola się chodzi, Majkmen powierdziłeś teraz sam plotki dotyczące twoich %%%%%%%%%%
;-) Było nas 4, ja,ponczo.figuel i qnik. Właśnie qnik popraw się Ponczo chłopak wchodzi rano na forum patrzy a tu zonk
Ten film został usunięty bo jest za długi i za bardzo zajebisty :/
Czekamy...
:P może w sobote albo niedeziele sie pojeździ
w weekend pisze się na latanie - mogę mieć przerwy w dostawie internetu także miejcie mnie na uwadze - 604 564 889 - będę startował od Sebka więc może go namówię na wylot na superduke :)
W niedziele ma być pogoda, w sobotę może być deszczowo. Gajos nie wiem czy wiesz ale Sebka dawno nikt na kołach nie widział ;-) może wpadniesz z kontrolą czy wogóle w projekcie CRF coś się dzieje (bo obiecywane przez Sebka 2 tygodnie już dawno mineły)?
To zbieramy zapisy na niedzielę...
będę startował od Sebka więc może go namówię na wylot na superduke :)
Namówić mnie nie jest trudno ale co dalej ?
Pojadę za tymi gamoniami przeprawiać się przez rzeczki i błota ;)
Po sobotnich opadach pozostaje nam polatać po asfalcie ;D
W niedziele od 13 moge latać o ile nie będzie jak dziś.
Gajos napisał/a:będę startował od Sebka więc może go namówię na wylot na superduke :)
Pojadę za tymi gamoniami przeprawiać się przez rzeczki i błota ;)
Sebek dostosujemy się do tak szanownego gościa jak ty, ułożymy trasę prezydencką która będzie omijać rzeczki i błota, pozostanie tylko prooooooooooooosssta i kilka zakrętów,centrum, tramwaje i maczek na Świętokrzyskiej na smaczek :-)
Mam tylko jedno pytanie czy CFR - jest już gotowa ?
dukeSebo napisał/a:Gajos napisał/a:będę startował od Sebka więc może go namówię na wylot na superduke :)
Pojadę za tymi gamoniami przeprawiać się przez rzeczki i błota ;)Sebek dostosujemy się do tak szanownego gościa jak ty, ułożymy trasę prezydencką która będzie omijać rzeczki i błota, pozostanie tylko prooooooooooooosssta i kilka zakrętów,centrum, tramwaje i maczek na Świętokrzyskiej na smaczek :-)
widzisz Wujek jak się chłopaki stęsknili :p
a projekt crf juz widziałem - jeśli w ogóle było tam co oglądać, ale się zrobi - kiedyś, ja też składałem moto 5 msc. ;)
hermes napisał/a:dukeSebo napisał/a:Namówić mnie nie jest trudno ale co dalej ?
Pojadę za tymi gamoniami przeprawiać się przez rzeczki i błota ;)Sebek dostosujemy się do tak szanownego gościa jak ty, ułożymy trasę prezydencką która będzie omijać rzeczki i błota, pozostanie tylko prooooooooooooosssta i kilka zakrętów,centrum, tramwaje i maczek na Świętokrzyskiej na smaczek :-)
a projekt crf juz widziałem - jeśli w ogóle było tam co oglądać, ale się zrobi - kiedyś, ja też składałem moto 5 msc. ;)
Trochę o tym ostatnio myślałem i doszedłem do ciekawych spostrzeżeń, że im więcej pracuje tym mniej mam kasy ;) Wniosek nasuwa się jeden... muszę rzucić wszelkie prace i skupić się na lataniu. ;)
CRFą stoi ale nie z braku chęci, czy czasu, a z powodu utraty płynności finansowej (niestety nie mogę napisać iż jest to chwilowe) :(
Gajos napisał/a:hermes napisał/a:Sebek dostosujemy się do tak szanownego gościa jak ty, ułożymy trasę prezydencką która będzie omijać rzeczki i błota, pozostanie tylko prooooooooooooosssta i kilka zakrętów,centrum, tramwaje i maczek na Świętokrzyskiej na smaczek :-)
a projekt crf juz widziałem - jeśli w ogóle było tam co oglądać, ale się zrobi - kiedyś, ja też składałem moto 5 msc. ;)Trochę o tym ostatnio myślałem i doszedłem do ciekawych spostrzeżeń, że im więcej pracuje tym mniej mam kasy ;) Wniosek nasuwa się jeden... muszę rzucić wszelkie prace i skupić się na lataniu. ;)
CRFą stoi ale nie z braku chęci, czy czasu, a z powodu utraty płynności finansowej (niestety nie mogę napisać iż jest to chwilowe) :(
No stęskinili, Sebek nie pozostaje nam nic innego jak pomóc ci wyprzedać ten cały majdan sprzed domu, ostatecznie może pzetopi to jakaś huta na nową ramę do moto. W tej chwili ok 0,50zł za kg stali więc trochę $ już będzie
No aż tak źle to nie jest ;) SD jest ciągle utrzymywany w najwyższej gotowości ale co ja zrobię, że wam się pozmieniało i nie latacie po asfalcie i zapomnieliście do czego służą 17nastki. A jak będzie trzeba to i 32 letnim Cafe namieszam wam w szeregach i niejednego w mieście zgubie :)
Strony Poprzednia 1 … 306 307 308 309 310 … 565 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Supermotowy Terror Warszawy
Wygenerowano w 0.105 sekund, wykonano 45 zapytań