Temat: Jakie opony ???
Witam,
Jakie polecacie opony do LC4 sm???? Głównie mają służyć do jazdy po mieście . Teraz mam bridgestone BT 090 , ale ich cena troche boli. Może znacie coś równie dobrego w przyzwoitej cenie?
Dzieki za odpowiedzi.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Jakie opony ???
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Witam,
Jakie polecacie opony do LC4 sm???? Głównie mają służyć do jazdy po mieście . Teraz mam bridgestone BT 090 , ale ich cena troche boli. Może znacie coś równie dobrego w przyzwoitej cenie?
Dzieki za odpowiedzi.
Kup Heidenau K73 za 500 zl znajdziesz komplet:)
jesli jazda po miescie to opony sportowo-turystyczne, sportowe dadza rade. a jesli chcesz i do terenu to tak jak kolega wyzej
Takie do terenu to nie za bardzo, wole właśnie jakieś sportowe lub sportowo-turystyczne . Tylko o to chodzi jaka marka opon była by najlepsza? Nie chce kupić jakiejś lipy i potem być niezadowolony, ale też nie chce wydac na nie np.2000zł.
Takie do terenu to nie za bardzo, wole właśnie jakieś sportowe lub sportowo-turystyczne . Tylko o to chodzi jaka marka opon była by najlepsza? Nie chce kupić jakiejś lipy i potem być niezadowolony, ale też nie chce wydac na nie np.2000zł.
Masz inf. na pm :)
mi sie dobrze jezdzi na michelin-ach pilotach. a to ktore to juz zalezy od zasobnosci portfela ;p
hello :)
właśnie przyszedł czas - kolejny raz :) ze muszę zmienić oponę tył ostatnio zmieniałem około 3 - 4 tys temu z D208 na D208 powiem szczerze bardzo szybko schodzą i co teraz
jeżdżę po mieście , czasem jakieś parkingi aby poćwiczyć od czasu do czasu amatorskie przejechanie sie na jakim słabym torze gokartowym
Mysle zeby kupic cos trwalszego np RoadSmart lub Road Pilot 2 , Diablo lub Road Attack
co myślicie ?
Odświeżając temat, czy ktoś z Was jeździł na czymś takim jak "Shinko 003 Stealth"? [url]http://www.motorcycle-superstore.com/1/28/394/6177/ITEM/Shinko-003-Stealth-Rear-Tire.aspx[/url]
Jakieś wrażenia/opinie? Przymierzam się do zakupu na tył, ale czy godnie zastąpi zjechanego rennsporta? :-)
pozdrawiam,
Maciek
Odświeżając temat, czy ktoś z Was jeździł na czymś takim jak "Shinko 003 Stealth"? [url]http://www.motorcycle-superstore.com/1/28/394/6177/ITEM/Shinko-003-Stealth-Rear-Tire.aspx[/url]
Alek Dubelski jezdzil na takim. Jak za nim latalem na "normalnych" gumach to nie widzialem, aby go wozilo na boki. Alek je sobie chwalił, natomiast ja sie nie skusilem po przeczytaniu słabych opini uzytkowników internetu.
Znalazlem nawet fotke Alka na tej oponie. Na pewno ma ją z tylu.
.
Rennsport a Shinko to zupełnie inny świat na korzyść oczywiście Metzelera , poza tym jak Crazy nadążał na "normalnej oponie" za Alkiem to się nie ma co dziwić że Alkowi nic nie uślizgiwalo :lol:
Pewnie tak, ale rennsporta nigdzie (na allegro) nie widzę. A szukam 150-tki. Mam wrażenie, że w tym wymiarze wybór jest dość ograniczony. No nic jeszcze poczekam.
pozdro,
Maciek
btw. ja z pewnością nie nadążyłbym ani za Alkiem, ani za Crazim niezależnie od tego jakie bym miał super opony :-)
znalazlem taka opone :P
pewnie ja sobie kupie na wczesna (bardzo) wiosne, jest w rozmiarze drztowym
opona w stylu "sm na pogon za lisem" :P
czy ktos mial z nia do czynienia? pewnie jest bardzo twarda
[url]http://moto.allegro.pl/item864923627_sport_supermoto_tourer_opona_17_x_140_80_vrm_163.html[/url]
Odświeżając temat, czy ktoś z Was jeździł na czymś takim jak "Shinko 003 Stealth"?
Moim zdaniem opona jest przyzwoita, porównywalna z dunlop mutant, przejechałem się Alka motocyklem i było OK trochę odjeżdżała po paru minutach ostrej jazdy ale trzeba pamiętać że to opona też na szosę. Poza tym jest bardzo trwała.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Jakie opony ???
Wygenerowano w 0.040 sekund, wykonano 83 zapytań