796

Odp: Treningi w Warszawie (lotnisko Bemowo)

Materka napisał/a:

da się to jakoś podzielić bo mój "najlepszy mobilny internet"  nie chce tego przełknąć

Niestety nie mam oprogramowania do edycji video. Są w tej paczce 4 filmiki, jeśli chcesz mogę spróbować wystawić je pojedyńczo lub nagrać Ci płytkę na najbliższy trening.

yamaha xt660x

797

To ja sie w czwartek raczej pojawie na treningu.

KTM lc4 640 SM SPRZEDANY :( /// obecnie 100% Retro WSK 125 made in Świdnik na dojazdy do sklepu po bułki:)

798 Ostatnio edytowany przez radzio (2010-06-15 21:21:30)

Pojawie sie na weekend jak ktoś mi doradzi gdzie mogę zrobić przegląd bez kierunków i światła stopu w okolicy Łomianek / Bielan.

Chłopaki pomóżcie ! ! !

Osłony silnika do Suzuki DRZ 400, KTM 690, KTM 950/990

799

bajros napisał/a:
Materka napisał/a:

da się to jakoś podzielić bo mój "najlepszy mobilny internet"  nie chce tego przełknąć

Niestety nie mam oprogramowania do edycji video. Są w tej paczce 4 filmiki, jeśli chcesz mogę spróbować wystawić je pojedyńczo lub nagrać Ci płytkę na najbliższy trening.

uff już zassał i widziałem :) sprzęt nie chciał tego zipa przełknąć, zajęło mu to 45 minut po 100 nieudanych próbach

800

radzio napisał/a:

Pojawie sie na weekend jak ktoś mi doradzi gdzie mogę zrobić przegląd bez kierunków i światła stopu w okolicy Łomianek / Bielan.

Chłopaki pomóżcie ! ! !

kierunki i przegląd nie jest wymagany na treningu  :)

HUSKA FC 250 / 2018
HUSKA FS 450 / 2018
HUSKA FS 450 / 2021

801

Ale w tym przypadku przyczepa i samochód :)

802

radzio napisał/a:

Ale w tym przypadku przyczepa i samochód :)

Co Ty gadasz stary. Ja nie mam u siebie kierunkowskazów i lusterek a smigam po miescie, a na treningu to nawet lepiej bo sie nic nie polamie. Póki co mnie nikt jescze nie zatrzymal nawet do rutynowej, a skręty sygnalizuję łapami :D  :D  Także brak lampek choinkowych nie jest wytłumaczeniem nieobecności na treningu. A jak sie bardzo boisz, że Cię policjanty dojadą to zdejmij blache i uciekaj :cool:

KTM lc4 640 SM SPRZEDANY :( /// obecnie 100% Retro WSK 125 made in Świdnik na dojazdy do sklepu po bułki:)

803

Buty już kupiłem :) Niebawem pokaże się na treningach  :)

320mm Supermoto Racing rotor orange motomaster flame bitch  :D

804

Niebawem, czyli w czwartek?

805 Ostatnio edytowany przez sabathius (2010-06-16 20:55:55)

no czwartek, czwartek
start 17.30-18.00
koniec jak sie sily skoncza

[url=http://supermoto.scigacz.pl]A ja sobie... [img]http://www.forum.motosports.pl/images/smilies/motorower.gif[/img]  [img]http://sabathius.com/r2r_logom.png[/img] [b] #[color=green]6[/color] [/b] [/url]

806

Gdyby to był strach tylko o niebieskich to nic, ale zanim dojadę to jeszcze czeka mnie konfrontacja z szarą rzeczywistością i umiejętnościami oraz refleksem innych uczestników ruchu. Nie chce żeby ktoś we mnie przywalił, a jak przywali to wole mieć wszystko na TIP TOP.

Krótki ten trening w czwartek od 17.30-18.00  :lol:

807

17.30 - 18.00 to raczej zalecane godziny stawienia się na trening :D  A jak nie, to chociaż pół godziny polatamy :cool:

808

krótki ale intensywny ;p

100% Supermoto

809

Wlasnie wypadla mi pilna sprawa. Dzis niestety odpadam  :(

810

mi dalej puchnie prawy nadgarstek ale jak to bedzie zweryfikuje na treningu

HUSKA FC 250 / 2018
HUSKA FS 450 / 2018
HUSKA FS 450 / 2021