Odp: Treningi w Warszawie (lotnisko Bemowo)
TO się widzimy na dzisiejszym treningu. Jak tak pięknie piknikowo będzie to i dziewczyny bierzemy :)
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Treningi w Warszawie (lotnisko Bemowo)
Strony Poprzednia 1 … 50 51 52 53 54 … 311 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
TO się widzimy na dzisiejszym treningu. Jak tak pięknie piknikowo będzie to i dziewczyny bierzemy :)
to i dziewczyny bierzemy
to weźcie ich więcej bo ja będe sam
czy w przyszła niedziele tez bedzie trening :| bo niewiem czy mam sobie jakiegos busa i czas rezerwować :D
Byłem, jako wolny obserwator i widziałem "co się tam u Was wyphrawia" :)
No, a wyprawia się całkiem sympatycznie.
Były motocykle, był grill, nawet dziewczyny były i to takie z tych ładniejszych, były też gleby. Do jednej sam sie przyczyniłem, za co nieznajomego kolegę przepraszam.
Ponizej pare fotek, zanim pojawi sie wiecej w Galerii.
Acha, najszybszy wg mnie był pan na zdjęciu poniżej. Aż dziw, że nie lata w MP w tym roku. :mad: :mad: :mad:
Podziękowania dla Dragilli i Sabathiusa za udostępnienie Yamah do polatania, no i dla Trenera, że "użyczył" toru.
P.S.
Na początek zamieszczam tylko foty tych co jeździli wolno i zdążyłem "wyostrzyć" ;)
no fajno bylo. Pamietajcie ze nastepny trening CZWARTEK(nie sroda) o 18.00. Z powodu koncertu bedzie zamkniety plac.
Juz dzisiaj szybko sie latalo, niektorym nerwy puszczaly wiec i gleby byly.
Na przedostatnim zdjeciu Jakub wlasnie sie zorientowal ze kij ma dwa konce a opona zadnego.
Na ostatnim zdjeciu Jakub wlasnie sie zorientowal ze kij ma dwa konce a opona zadnego.
Przed ostatnim, bo dołożyłem ze dwie foty (w tym Twoją ;) )
Supermoto.pl prawie jak Twitter (zdazylem wyedytowac posta ;P )
fruwanko I klasa, gleba niegroźna, tylko maszyne musze podszykować bo 2 kopy sabathiusa mojej kiery nie wyprostowały idealnie :) a nr 21 klasa mistrzowska to nie podlega dyskusji...
Acha, najszybszy wg mnie był pan na zdjęciu poniżej. Aż dziw, że nie lata w MP w tym roku. :mad: :mad: :mad:
dzięki za uznanie,
nie lata w MP bo mu to źle na psychę wpływa :/
Fajne foty ale pierwsza bardzo niepoprawna politycznie :)
Fajne foty ale pierwsza bardzo niepoprawna politycznie :)
No to juz nie ma "pierwszej".
Na przedostatnim zdjeciu Jakub wlasnie sie zorientowal ze kij ma dwa konce a opona zadnego.
To jest mina w momencie kiedy ktoś powiedział że skrzynia biegów ma więcej biegów niż jeden ;-)
sabathius napisał/a:Na przedostatnim zdjeciu Jakub wlasnie sie zorientowal ze kij ma dwa konce a opona zadnego.
To jest mina w momencie kiedy ktoś powiedział że skrzynia biegów ma więcej biegów niż jeden ;-)
Jak to więcej niż jeden!?
automat :D??!??
jakub: postulat: daj ta mine na avatara swojego
Kilka fotek wykonanych przez plewiankę: [url]http://www.supermoto.pl/galeria/trening-supermoto-bemowo-13-06-2010/[/url]
Strony Poprzednia 1 … 50 51 52 53 54 … 311 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Treningi w Warszawie (lotnisko Bemowo)
Wygenerowano w 0.059 sekund, wykonano 56 zapytań