Odp: Treningi w Warszawie (lotnisko Bemowo)
Jo bede
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Treningi w Warszawie (lotnisko Bemowo)
Strony Poprzednia 1 … 302 303 304 305 306 … 311 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Jo bede
Ktoś dziś będzie ?
Ktoś dziś będzie ?
Ja
Ja
ja!
tez
Hej!
Będzie ktoś dzisiaj? W sumie już po 18 a tu pustka. W sensie jeżdżą L-ki i pitki u Artura.
Pzdr.
Tomek
Hej!
Będzie ktoś dzisiaj? W sumie już po 18 a tu pustka. W sensie jeżdżą L-ki i pitki u Artura.
Pzdr.
Tomek
Bedzie będzie ja miałem małe opóznienie - ale trasę można już rozkładać jak chłopaki z L-ki kończą
Dzięki za dziś wszystkim obecnym
Mialby ktos moze pozyczyc na kilka dni lusterka pod kiere (na testy)? Opinie sa mocno skrajnie, wiec szkoda mi wydawac stowy i je wywalic po tygodniu...
Dzieki ;)
Mialby ktos moze pozyczyc na kilka dni lusterka pod kiere (na testy)? Opinie sa mocno skrajnie, wiec szkoda mi wydawac stowy i je wywalic po tygodniu...
Dzieki ;)
Ja nie polecam ogólnie nic nie widać, no chyba że tylko pro-forma potrzebujesz
Dzieki ;)
Ja mam jedno takie lusterko (prawe).
Moge Ci sprezentowac to sobie przypasujesz.
Bredok napisał/a:Mialby ktos moze pozyczyc na kilka dni lusterka pod kiere (na testy)? Opinie sa mocno skrajnie, wiec szkoda mi wydawac stowy i je wywalic po tygodniu...
Dzieki ;)Ja nie polecam ogólnie nic nie widać, no chyba że tylko pro-forma potrzebujesz
A ja polecam. Widać wszystko co trzeba.
Bredok napisał/a:Mialby ktos moze pozyczyc na kilka dni lusterka pod kiere (na testy)? Opinie sa mocno skrajnie, wiec szkoda mi wydawac stowy i je wywalic po tygodniu...
Dzieki ;)Ja mam jedno takie lusterko (prawe).
Moge Ci sprezentowac to sobie przypasujesz.
Bedziesz w srode? :)
ziela napisał/a:Bredok napisał/a:Mialby ktos moze pozyczyc na kilka dni lusterka pod kiere (na testy)? Opinie sa mocno skrajnie, wiec szkoda mi wydawac stowy i je wywalic po tygodniu...
Dzieki ;)Ja mam jedno takie lusterko (prawe).
Moge Ci sprezentowac to sobie przypasujesz.Bedziesz w srode? :)
Tak, podjade.
Siema. To i ja się zamelduję. Dziś - 5.08, godzina 18 jestem na Bemowie. Do zobaczenia.
Strony Poprzednia 1 … 302 303 304 305 306 … 311 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Treningi w Warszawie (lotnisko Bemowo)
Wygenerowano w 0.084 sekund, wykonano 42 zapytań