Odp: Treningi w Warszawie (lotnisko Bemowo)
1.hermes
2. bredok
3. foxtrot
4. Yamaha 690 SMCR
5. Yamaha 140 SM
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Treningi w Warszawie (lotnisko Bemowo)
Strony Poprzednia 1 … 301 302 303 304 305 … 311 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
1.hermes
2. bredok
3. foxtrot
4. Yamaha 690 SMCR
5. Yamaha 140 SM
Czy jest/byl/bedzie jakis plan utworzenia grupy "sekcji specjalnej bemowo" na fb w celu ulatwienia komunikacji?
Czy jest/byl/bedzie jakis plan utworzenia grupy "sekcji specjalnej bemowo" na fb w celu ulatwienia komunikacji?
Nie wszyscy są na FB / Nie wszyscy chcą korzystać z FB ;)
Hej, napiszecie mi w skocie jak wygląda teraz wejście? Trzeba coś okazywać na bramie? Jak rozumiem samochodem nie wjadę na teren, żeby na płycie pita sobie wypakować :P
Hej, napiszecie mi w skocie jak wygląda teraz wejście? Trzeba coś okazywać na bramie? Jak rozumiem samochodem nie wjadę na teren, żeby na płycie pita sobie wypakować :P
Wjedziesz
Auto najlepiej zostawić przy hopce barbórkowej - co by nie było że jeden drugiemu w nie wjechał lub na inną torbę najechał ;)
I z tego miejsca udać się na płytę :)
Czy dziś trenujecie, chętnie bym wpadł w roli obserwatora
Czy dziś trenujecie, chętnie bym wpadł w roli obserwatora
Treningi są co środę, wyjątek stanowi 18 i 25 czerwca gdzie przypominam jezdzimy w Czwartek !
konradoz napisał/a:Czy dziś trenujecie, chętnie bym wpadł w roli obserwatora
Treningi są co środę, wyjątek stanowi 18 i 25 czerwca gdzie przypominam jezdzimy w Czwartek !
Przypominam że jezdzimy w ten czwartek tj. 18.06.2020
Przypominam że dziś wyjątkowo czwartek trening, 18 widzimy się na Bemowie, kto będzie ?
Ja na kidbike’u
ja bede
Jak stare bemowskie przysłowie mówi, jak nie ma nic napisane znaczy że jezdzimy - także z kim się dzisiaj widzę?
Ja bede, może zabiore kiełbaski? Nawet grilla nie trzeba w taką pogodę, żeby sie usmażyły...
Ze mno
Strony Poprzednia 1 … 301 302 303 304 305 … 311 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Treningi w Warszawie (lotnisko Bemowo)
Wygenerowano w 0.077 sekund, wykonano 50 zapytań