Odp: Treningi w Warszawie (lotnisko Bemowo)
ok radez, to spisz czasy jak mozesz, i posortuj po najlepszym czasie
(zamien czasy rownolegle na miedzyczasy oczywiscie- tak jak np u Ciebie)
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Treningi w Warszawie (lotnisko Bemowo)
Strony Poprzednia 1 … 177 178 179 180 181 … 311 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
ok radez, to spisz czasy jak mozesz, i posortuj po najlepszym czasie
(zamien czasy rownolegle na miedzyczasy oczywiscie- tak jak np u Ciebie)
Zlamany obojczyk. Hermes wykluczony na pewien czas.
trzymam kciuki za szybki powrót do zdrowia!
dzieki za pozbieranie z gleby, robilem ostatnie kolko... i taki zonk... redukcja wszedl luz albo trzeci bieg przyspieszylem i odruchowo hebel a ze bylem lekko zlozony to i sie zlozylem... lobojczyk w pajaku
dzieki wszystkim za tel i sms-y to naprawde mile, trzymajcie kciuki za zrosniecie i uwarzajcie na siebie.
sabatius, gala i ziela dzieki
dzieki za pozbieranie z gleby, robilem ostatnie kolko... i taki zonk... redukcja wszedl luz albo trzeci bieg przyspieszylem i odruchowo hebel a ze bylem lekko zlozony to i sie zlozylem... lobojczyk w pajaku
dzieki wszystkim za tel i sms-y to naprawde mile, trzymajcie kciuki za zrosniecie i uwarzajcie na siebie.
sabatius, gala i ziela dzieki
tak mi sie znalazlo:
hermes napisał/a:dzieki za pozbieranie z gleby, robilem ostatnie kolko... i taki zonk... redukcja wszedl luz albo trzeci bieg przyspieszylem i odruchowo hebel a ze bylem lekko zlozony to i sie zlozylem... lobojczyk w pajaku
sabatius, gala i ziela dziekitak mi sie znalazlo:
Są lepsze w temacie ;)
Skoczyłem sobie wczoraj na lotnisko i mały teren to się zrobiła niezła kaszana.
Większa i mniejsza banda - obie rozsypane. Robimy coś z tym?
Same sie rozsypaly?
Same sie rozsypaly?
Pewnie było tak: Majki przyjechał, patrzy, patrzy i nagle bandy bęc - same się znienacka rozkaszaniły....
W miniona srode bylo ok nagle dupły?
Crazy napisał/a:Same sie rozsypaly?
Pewnie było tak: Majki przyjechał, patrzy, patrzy i nagle bandy bęc - same się znienacka rozkaszaniły....
Większa ma na końcu rynnę wychodzącą na wbitą w ziemie oponę.
Nie wiem, czy tak było na ostatnim treningu, może przesadzam. Dla przypomnienia, jak wyglądała na początku sezonu, po naszych poprawkach.
Tak już na poważnie: to na ostatnim treningu ta opona wylazła na wyjściu. trzeba to faktycznie poprawić bo niebezpiecznie sie robi jak na wyjściu z bandy taka niespodzanka leży. Jeśli ktoś ma możliwośc załadowania szpadli to niech wezmie - pokopiemy na treningu i bedzie znowu pieknie
Sercem z wami, ja dopiero się pojawię w połowie sierpnia. Wtedy chętnie nawet z łopatą.
A może łopatowanie w inny dzień? Szkoda trochę treningu :/ Czwartek, piątek, sobota, niedziela? Ja jestem i mogę pokopać w inne dni. Chętni?
A może łopatowanie w inny dzień? Szkoda trochę treningu :/ Czwartek, piątek, sobota, niedziela? Ja jestem i mogę pokopać w inne dni. Chętni?
Dokładnie, szkoda środy!!
Może w sobotę??
zeby nie bylo bezkrolewia ;-] to mapka obowiazuje jak w zeszlym tygodniu, z tym ze ''jezdzimy'' w druga strone...
kto moze opone wyciagnac albo zasypac razem z dziura na wyjsciu 5-10min roboty w czasie gdy inni rozkladaja oponki ktore prosba po trenku uprzatnac...jak jakies wieksze poprawki to wyznaczcie inny dzien najbardziej oblegany na trenku lub na forum.
p.s.1.kto wezmie 2 szpadelki
p.s.2 galka i radez mnie zastepuja
p.s.3 bawcie sie dobrze
Strony Poprzednia 1 … 177 178 179 180 181 … 311 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Treningi w Warszawie (lotnisko Bemowo)
Wygenerowano w 0.092 sekund, wykonano 50 zapytań