Temat: lekarz w Warszawie
w związku z brakiem możliwości przejścia badań na zawodach podaje namiary na lekarza sportowego w warszawie.
ul. Modzelewskiego 35
od poniedziałku do piątku w godzinach 10-12 i 16- 19
dr. Ryszard Karbowicz
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Mistrzostwa Polski i Puchar PZM » lekarz w Warszawie
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
w związku z brakiem możliwości przejścia badań na zawodach podaje namiary na lekarza sportowego w warszawie.
ul. Modzelewskiego 35
od poniedziałku do piątku w godzinach 10-12 i 16- 19
dr. Ryszard Karbowicz
Podepne się pod temat, bo też o lakarzach...
Zaskoczyło mnie osobiście bardzo, że w Katowicach chcieli mi robić badania wszystkiego. Łącznie z psychotestami :D A do tego zapisy w kolejki itp. A w Łodzi krew+EKG i od ręki załatwione :) No i aspekt inny to kasa trzy razy mniejsza... Naprawde dziwny jest ten kraj ;)
takie mam pytanko odnośnie tych badań. czy to musi być zaświadczenie od lekarza sportowego czy może być zaświadczenie od lekarza pierwszego kontaktu że jestem zdolny uprawiać sporty w celach rekreacyjnych jakie są wymagane np. w klubach sportowych, bo jak do tej pory takie badania mi wystarczały ale nie brałem nigdy udziału w żadnych zawodach.
jaki jest koszt takiego badania u lekarza sportowego i czy trzeba mieć jakiś formularz lub książeczkę, skąd to wziąć?
pozdrawiam
Musi być sportowy. Koszt razem z wyrobieniem książeczki to 150.
akie mam pytanko odnośnie tych badań. czy to musi być zaświadczenie od lekarza sportowego czy może być zaświadczenie od lekarza pierwszego kontaktu że jestem zdolny uprawiać sporty w celach rekreacyjnych jakie są wymagane np. w klubach sportowych
Tu masz formularz zgloszeniowy do zawodow
[url]http://supermoto.pl/index.php?module=download&id=125[/url]
jest tam rubryka, ktora wypelnia lekarz. Mysle, ze jesli wypelni i podstempluje ja lekarz 1-ego kontaktu, to nikomu to nie bedzie przeszkadzac.
pozdr
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Mistrzostwa Polski i Puchar PZM » lekarz w Warszawie
Wygenerowano w 0.037 sekund, wykonano 80 zapytań