Temat: trening Radom 1 VII
Ostatnia szansa na polatanie przed zawodami
Niedziela 1 lipiec w godzinach 15:00-17:00
http://www.youtube.com/user/supermoto30
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » trening Radom 1 VII
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Ostatnia szansa na polatanie przed zawodami
Niedziela 1 lipiec w godzinach 15:00-17:00
A jak to wygląda organizacyjnie bo jeszcze nie miałem okzji polatać po torze. Może się wbić każdy kto ma chęć czy tylko zawodnicy startujący w mistrzostwach? Jaka kasa się z tym wiąże?
Mozesz wpadac. Zgodnie z regulaminem, czlonkowie AK Radom, nie placa za treningi a reszta wykupuje cegielke na budowe toru w cenie 20 zl za godzine latania (lub mniej jak jest wiecej osob).
Nie trzeba byc zawodnikiem.
A zazwyczaj dużo osób wpada na tor?
Nieduzo, 5-6 motocykli
Fajnie, myślałem że jest tłoczno. Jak będę miał sprawną furę, to ładuję syfa i się pojawiam. Może jeszcze jakiegoś kumpla skręcę.
Ja w ten weekend odpadam.
Miłej zabawy.
RM-Z 450
Przyjedz i pokaz nowa zabawke :)
zabawe w kotka i myszke... :P
no to teraz mogę już oficjalnie przeprosić wszystkich za zamulanie:) mam nadzieję, że potem będzie lepiej... w końcu kiedyś musi być ten pierwszy raz;)
Na pewno z kazdym razem bedzie lepiej. Staraj sie potrzymac za kims szybszym przez jak najdluzszy czas i patrz jakim torem jedzie, hamuj coraz pozniej i coraz wczesniej przyspieszaj. No i wjezdzaj w teren, w koncu to supermoto :)
ktoś może ma jakieś zdjęcia z treningu?? wiem że z Materką ktoś był...
rozmawialem z "tym kims" i ma wypalic kilka plytek z fotkami i przyniesc na najblizsze zawody do Radomia.
Ze mną też był typ który robił fotki i efekt tego taki, że mam z 50 fotek opon przy torze i jego butów, bo nie skumał że aparat działa z opóźnieniem:/ Ani jednej cholernej fotki kogokolwiek:)
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » trening Radom 1 VII
Wygenerowano w 0.052 sekund, wykonano 78 zapytań