421

Odp: Bluza SUPERMOTO

no na napisy i logo czekam az mi dasz :P A tak serio to mogl bys mi wyslac to postrzepione logo i napisy w mozliwie duzym formacie. Musze to dac kumplowi z drukarni zeby zrobil to w formacie do lykniecia przez maszyne. Narazie mam tylko obrazek ktory wrzucilem. Jest to finalna wersja juz przygotowana dla maszyny do druku.

[IMG]http://img845.imageshack.us/img845/9062/katradom2.jpg[/IMG]

422

Będą rozmiary dla takich wielkoludów jak ja ?
czyli S

Najlepsze MOTO to SUPERMOTO

423

Jery wiem ociągam sie z tym troche , ale do końca tygodnia postaram sie wszystko Ci wysłać:P

motoslide.com

424

rozmiar to chyba najmniejszy problem.

425

ok, to ja pojde zapytac sie jak juz bedzie gotowy projekt na 100%, wtedy wydrukuje sobie foto (przod i tyl) i wtedy powiedza mi o kosztach, podeslijcie mi na maila foto. pzdr

Black RiDeR

426 Ostatnio edytowany przez tabul (2011-01-07 22:57:58)

Ostatnio byłem w pobliżu firmy, która robi nadruki na odzieży i z ciekawości zapytałem jak wygląda to z bluzami. Więc bluza Fruit of the Loom czarna z kapturem bez zamka przy ilości od 50szt. kosztuje 47.10zł netto. Nadruk kosztuje 120 netto + jednorazowy koszt matrycy 110 netto mniej więcej.

427

Sporo

motoslide.com

428 Ostatnio edytowany przez tabul (2011-01-07 23:03:06)

no właśnie a to koszt jednego nadruku, każdy następny czyli plecy i rękawy to jednorazowy koszt matryc + nadruków ale to była pierwsza lepsza firma w której się pytałem. ale fajnie że są dostępne ciuchy fruta bo dawno ich nie widziałem a uwielbiałem te proste bluzy bez jeba.... wielkich nadruków;)

429 Ostatnio edytowany przez Barteksm (2011-01-07 23:05:48)

Nie jesli była by taka cena to ja napewno bym sie wycofał nie jestem w stanie na dać na ten moment za bluze wiecej niz +/- 100zł + przesyłka .

motoslide.com

430

mam nadzieję że Jery ma lepsze dojścia;)

431

Fakt. ze 100 zł można dać na bluzę ale nie 170 + matryca

Go big or go home!
Największa forma kontroli jest wtedy kiedy myślisz, że jesteś wolny.

432

Nie pytalem jeszcze o ceny, ale Lodz to miasto "dziewiarskie" wiec mam nadzieje ze bedzie lepiej.

433

chętnie przygarnę 2 szt.

***427***

434

Pany to się nei tak liczy ceny  :P  Z mojego rozumowania i doświadczenia wynika z tej wyceny:

Przy 50 sztukach łączny koszt wyniesie 2585 + VAT  (51,70 + VAT / szt.) 63,59 brutto

Tylko teraz czy to jest wycena na jeden nadruk czy na obydwie strony. Standardowa wycena jest na jeden nadruk jednego koloru. Jeżeli ta cena jest standardowa to trzeba doliczyć jeszcze koszt kolejnego nadruku = 120,00 + 110,00 = 230,00 / 50 szt. = 4,60 + VAT / szt.

Wtedy koszt bluzy wyniesie 56,30 + VAT (69,25 brutto) + WYSYŁKA

435

Obliczenia Giersika są całkiem logiczne i cena też fajna.

motoslide.com