Odp: Bluza SUPERMOTO
Jery, tak jak wspominalem kilkanascie postow wczesniej, jak znajdziesz czas, to napisz mi co i jak, to ja tez zapytam w swoim zrodle o koszty takiej bluzy.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Bluza SUPERMOTO
Strony Poprzednia 1 … 26 27 28 29 30 … 246 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Jery, tak jak wspominalem kilkanascie postow wczesniej, jak znajdziesz czas, to napisz mi co i jak, to ja tez zapytam w swoim zrodle o koszty takiej bluzy.
jak będzie znany nakład to ja będę mógł zapytać w moim źródle ile by kosztowały ale bez nakładu nie wyliczą mi sita.
(nie czytałem wszystkiego) ale jak byście już robili bluzę to proszę bez kaptura :cool:
to sobie utniesz kaptur :rolleyes: bo bluza bedzie z
1000 ludzi i 1000 wersji :):):) a juz projekt jest zakonczony :)
Nic nie zmieniamy, niech zostanie to co już jest ugadane. A kto chce co innego niech tworzy na własną rękę. Takie jest moje zdanie, bo inaczej nic nigdy nie powstanie
Ja wezmę jedną dużą
A co potrzebujesz wiedziec? Potrzebujesz projekty grafik? Mysle zeby liczyc narazie na 30 osob. Jak beda znane koszty 1szt. dla 30 osob, a chetnych bedzie wiecej, to tylko lepiej bo koszty beda mniejsze.
Jery , pokaż im ten projekt ten bluzy , żeby mniej wiecej wiedzieli jaki rozmiar tej grafiki w tej drukarni bo oni chyba licz aod wielkosci nadruku.
Ja dokończe na dniach tą bluze tylko do swojego komputera musze sie dostac :)
cena zależna od nakładu, rozmiaru nadruku, ilości miejsc nadruku, ilości kolorów ;)
biore 1
Chce info na temat koloru i ilosci nadruku na bluzie, tylko tyle, jutro zapytam o koszty :)
Konti znajdziesz kilka stronwczesniej zdjecia bluzy , najlepiej jak pokazesz takie zdjecie w drukarni ,wysłał bym ci to zdjecie , ale nie moge bo nie u siebie jestem
[url=http://img524.imageshack.us/i/90993273.jpg/][/url]
ale jeszcze logo sm z produ i napisy , supermoto.pl i tekst dwulinijkowy z tyłu
Strony Poprzednia 1 … 26 27 28 29 30 … 246 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Bluza SUPERMOTO
Wygenerowano w 0.070 sekund, wykonano 46 zapytań