1

Temat: piasek

Czy ktoś ma ochote poszalec ? ?
Linki poniżej trzeba to odszukać
http://www.forum.motox.com.pl/viewtopic.php?f=4&t=57

to co znalazłem :

http://www.zumi.pl/namapie.html?&loc=otwock&Submit=Szukaj&long=21.20747&lat=51.967628&type=2&scale=2

Czy jest ktoś chętny - żeby mnie toszkę uświadomić jak zachowywać się w terenie - obawiam się, że wypuszczony sam odwalę bardzo szybko paciaka :)

---------------------
---------------------
nu zajec pagadi

2

Odp: piasek

Okolice Czerska k/Warki. Bylismy tam w Sobotę 14-03-2009. Okolice fajnie. Tylko SM nie ma tam czego szukać. Tor Crossowy i my wyglądamy tam jak ryby na patelni.

3

Fiodor - gdzie ty synku na swoich łysych oponach w teren pchać się będziesz... Szutry, dziurawe asfaltówki i polne drogi - to jest twój drugi żywioł. O piaskach zapomnij. Czyba że koła lub opony zmienisz na kostkę.

DRZ 450 E SM na modach znowu w jedynej słusznej wersji - czyli SuperMoto
Triumph Speed Triple 2010 SE

4

ja pierdziele sie czepiacie - to inaczej kto leci ze mną na:

Brzozrider napisał/a:

... Szutry, dziurawe asfaltówki i polne drogi.

mam straszny niedosyt zabawy :) :) :)

I jakoś mnie nie zdziwiło, źe akurat WY dwaj się odezwaliście - więc kiedy lecimy ? ? ?

---------------------
---------------------
nu zajec pagadi

5

możemy dzisiaj
:):):):):)
tylko że dzisiaj to miastoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

6

Ej jak chcecie latac w piasku to zapraszam do mnie. Przy niskim stanie wisły koryto wysycha (taka mała odnoga wisły) i dodatkowo jest wjazd na wysepke. Jezdzi sie jak po plaży tzn Ty w gas a on stoi i fontanna piachu. Piach jest czysty tylko w niektorych miejscach są mokradła i błoto z mułem. Łącznie jest to chyba kilometr długości albo troche mniej.
PS Ostatnio byłem tam w poprzednie lato.

Osłony silnika do Suzuki DRZ 400, KTM 690, KTM 950/990

7

zamiast miasta było
gównooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

:)
czyli dupa zbita,nikt latać nie chciał.
Pogoda odstraszała...