Odp: Supermotowy Terror Warszawy
Tez bede musial wrocic do kosteczek ,bedzie terror leśny.
Watching the world move in slow-mo
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Supermotowy Terror Warszawy
Strony Poprzednia 1 … 65 66 67 68 69 … 565 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Tez bede musial wrocic do kosteczek ,bedzie terror leśny.
ja poszedłem do lasu i w gipsie siedzę :D
Panowie, ktos chetny na ustawki enduro w weekendy? Zamierzam w weekendy jezdzic po miekkim jesli tylko pogoda i czas beda pozwalaly ale samemu moze byc troche nudno :rolleyes:
Ja mam już nogę całą. Smigam w okolicach Izabelina. Kostka założona :D
Panowie potrzebuję parę fotek z Waszego terroru. Jest szansa ze ukażą się w Supermoto International Magazine( [url=http://www.smimag.co.uk]www.smimag.co.uk[/url] ).
Jeśli ktoś miałby ochotę upublicznić swoje dokonania to bardzo proszę.
Panowie, ktos chetny na ustawki enduro w weekendy? Zamierzam w weekendy jezdzic po miekkim jesli tylko pogoda i czas beda pozwalaly ale samemu moze byc troche nudno :rolleyes:
Ja jestem chetny. Znam dobrze swoje okolice. Zakladac kostki i ogien! Jak zacznie dobrze mrozic to motongo na czesci i robimy zimowe porzadki :)
Ktoś się pisze na zaraz? ;-)
Jutro zapowiada się dosyć łady dzień i temperatura ma być normalna. Pisze się ktoś na jakieś śmiganie?
ja niestety pracuje i to na 2-zmiane ale na dziele na jakis wypadzik za miasto bym się pisał tak od 10.00
No to se polatałem sam, widocznie single są tera w modzie ;)
Znalazłem to na gronie i wklejam z pytaniem , czy wiecie coś o tym kto się rozjebał? Czy to coś poważnego?
"Pierwszy na skrzyzowaniu Grójeckiej z Korotyńskiego w strone okęcia i tam brał udział czarny KTM (2008 z pomarańczową ramą) - kierowca puszki odwalił lewoskręt. Moto ma połamaną rame i generalnie szrot - kierowca podobno połamane nogi (lub też cos poważniejszego z kolanami) - zabrała go karetka zanim przyjechalismy."
Bolek już do mnie dzwonił, to nie ja.
To właśnie po telefonie Bolka, przeszukałem grono i tylko tyle się dowiedziałem.
Podobno a nie lubię powtarzać (być może nieprawdziwych info) to było Duke:(
Ale jeszcze raz mówię to informacje z grona "wypadki"
Ja wracałem z Lotniska w sobotę i tez widziałem jak ta R lezała na srodku srkrzyzowania. Byłem chyba przed Wami, bo jeszcze Was nie widziałem nigdzie, ale juz po tym jak karetka zabrała kierowcę.
Siema. Czy jest ktoś na tym forum... kto jeszcze lata :D Może ktoś się dzisiaj skusi?
Latam od 6 dni i zapewniam was jest ok ;) Tyle że nudno samemu :|
Nie kalendarz mówi o końcu sezonu a termometr i pogoda za oknem.
Pozdro.
Strony Poprzednia 1 … 65 66 67 68 69 … 565 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Supermotowy Terror Warszawy
Wygenerowano w 0.106 sekund, wykonano 45 zapytań