Odp: Supermotowy Terror Warszawy
Dzięki za pokazanie okolicy. Dokładnie taki przelot mi chodził po głowie - jak to figiel nazwał lekki teren. Szkoda że dość szybko się ciemno robi, bo niedosyt czuje. Do następnego
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Supermotowy Terror Warszawy
Strony Poprzednia 1 … 369 370 371 372 373 … 565 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Dzięki za pokazanie okolicy. Dokładnie taki przelot mi chodził po głowie - jak to figiel nazwał lekki teren. Szkoda że dość szybko się ciemno robi, bo niedosyt czuje. Do następnego
Dzięki za wczoraj. Dzięki Wam wiem, że muszę pospieszyć się z rejestracją :-)
Dzięki za wczoraj. Dzięki Wam wiem, że muszę pospieszyć się z rejestracją :-)
Nie dziękuj tylko rejestruj ,choć w tak sporej grupie to po co komu ta rejestracja... ? ;-)
Dzięki za dzisiejsze latanie do następnego
W grupie nie potrzebna rejestracja, a to dobre:), ja dziś swoją zgubilem latając z wami, i ogarnąłem sie dopiero w Centrum. Więc fakt, mało sie przydaje :-D
Szanowni Terroryści,
dlaczego jeszcze nie kupiliście ode mnie DR-Z? ;)
[url]http://allegro.pl/suzuki-drz-400-sm-warszawa-i2676715822.html[/url]
Jedziemy dzis cos ?
Ja lece do Brzozy zerknac co tam na dniach otwartych, a potem moznaby na miasto wybic na 2-3 godzinki :>
na którą tam lecisz
Kolego tylko ja dostałem maila o dniach otwartych w honda plaza a o auto witolinie to nawet na ich stronie nic nie ma.
Więc czy oby na pewno coś tam jest
ja niby leze chory,mowic nie moge...ale pogada taka,w zimie chorowac bede..wiec tez bym gdzies,cos ;)
he he ja mam to samo właśnie łykam ferwex i zerkam przez okno i wiem że powinienem się przez weekendzik wykurować, ale ta pogoda?
he he ja mam to samo właśnie łykam ferwex i zerkam przez okno i wiem że powinienem się przez weekendzik wykurować, ale ta pogoda?
Panowie to jak coś ustalicie to dajcie znać na forum, gdzie i o której zbiórka
Ja bede na jakas 12, mam nadzieje wyrwac jakiegos sprzeta na jazde, a potem moge jezdzic :)
[url]http://forum.supermoto.pl/topic21153-wrzesniowe-dni-otwarte-w-honda-autowitolin.html[/url]
To może umówmy się tam na 12-13 w auto witolin
To może umówmy się tam na 12-13 w auto witolin
13 autowitolin ??
terror mazur zaliczamy do udanych, kierowca betoniarki był najbardziej sterroryzowany!
To jak ktos jesZcze tu wpada :)?
Strony Poprzednia 1 … 369 370 371 372 373 … 565 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Supermotowy Terror Warszawy
Wygenerowano w 0.106 sekund, wykonano 44 zapytań