5,536

Odp: Supermotowy Terror Warszawy

Witam. Dzisiaj się nie załapałem. Jutro chętnie dołączę do was jeśli byście latali. Problem w tym że nie mam jak się skontaktować gdybym nie dotarł na czas we wskazane miejsce. Proszę o jakiś namiar na pw.

5,537

fajno że się podobało chłopakom , najważniejsze to dobre wejście na początek aj - dekiel się regeneruję jak dobrze zwiąże to jutro dobije na miasto ..

5,538

DOA napisał/a:

fajno że się podobało chłopakom , najważniejsze to dobre wejście na początek aj - dekiel się regeneruję jak dobrze zwiąże to jutro dobije na miasto ..

Nie wylatal ci cały olej? bo na początku wyglądało jak by smarkało konkretnie...

A jutro ja też jestem gotowy, jak dobrze pójdzie to i kumpla wyciągnę...

5,539

beret napisał/a:

ehhh, a chcialem Twoja okleine zobaczyc:D
masz wiecej fotek?

[url]http://forum.supermoto.pl/post116747.html#p116747[/url]

WR 450 F
GSXR 1100

5,540

Panowie ( i Grosia) dzięki za latanie, szkoda że większość pogubiliśmy, ale i tak było kozacko. Nawet nauczyłem się odpalać  moto z kopa :) figiel był świadkiem.
Mam nadzieje że pogoda jeszcze pozwoli na terror miasta.
Pozdro!

5,541 Ostatnio edytowany przez grosia (2012-09-26 21:57:01)

ja też dziękuję wszystkim Panom - fajnie się jeździło :)... po wspólnej przejażdżce z Wami zrobiłam jeszcze mały terror z Krzywerem... do Zielonki i z powrotem.... wspomnienia z wycieczki bezcenne... pierwszy raz jechałam z pasażerem i to całe 20 km :D... Krzysio przeżył.... :)

BZYKKK vel Suzuki DRZ 400 SM

asfalt, las, krzaki, błoto... oto oto supermoto!!! :)))))

5,542

Ja rowniez dziekuje za wspolne latanie, pierwszy raz bylem i tyle atrakcji, sorki ze sie szybko zawinalem ale moja Haska wymaga jeszcze troche pracy a poskladalem ja niemal na wyjazd....zeby nie bylo o 17:15 zmienialem jeszcze w niej olej :)

TE 610 SM

5,543

BoriaRacing napisał/a:

Ja rowniez dziekuje za wspolne latanie, pierwszy raz bylem i tyle atrakcji, sorki ze sie szybko zawinalem ale moja Haska wymaga jeszcze troche pracy a poskladalem ja niemal na wyjazd....zeby nie bylo o 17:15 zmienialem jeszcze w niej olej :)

polatane brother ;]

Wartości wypisane w sercu miej, nie na koszulkach...

DR-Z 400 SM

5,544

-- Nie wylatal ci cały olej? bo na początku wyglądało jak by smarkało konkretnie...

wiem wiem  było małe smarowanko rozbryzgowe na  prawy bok , z litra wypluł - no cóż zdarza się nie pierwszy nie ostatni hey .

5,545

Również dzięki, w sumie pierwsze moje lataniew grupie (a nawet pierwszy krawężnik:)) , szkoda że sezon powoli dobiega końca ale w przyszłym roku na pewno będzie częściej.

5,546

Mam nadzieję dołączyć się do podziękowań za kolejne latanie w grupie...niestety dziś jeszcze nie udało się dojechać na 2 kołach :/

5,547

Jutro startujemy o17:15 Orlen na wyścigach

100% koncentracji = 100% satysfakcji - moje małe enduroooo - #997 rejsing
O nas http://www.youtube.com/watch?v=z5LUptOcE_o&feature=youtu.be
Part 1  http://www.youtube.com/watch?v=l-6jEjyYJpg
Part 2  http://www.youtube.com/watch?v=PWdubyCHfnQ

5,548

taaak milo się latało tylko często się gubiliśmy :)
hermes może by tak jednak zrobić Radom w piątek od rana??
kto jeszcze chętny?

DRZ400SM + WR250F + PW80

5,549

hermes napisał/a:

Jutro startujemy o17:15 Orlen na wyścigach

Miał na myśli dzisiaj, w planach mamy lekki teren

WARSZAWSKI TERROR KAPUTT !  / Yamaha WyjątkowaRzeźba

5,550

... a ja dziś sama terroryzowałam stolyceee i powiem Wam moi kochani, że jest zimno jak cholera... a wiater że ho ho...

BZYKKK vel Suzuki DRZ 400 SM

asfalt, las, krzaki, błoto... oto oto supermoto!!! :)))))