Odp: Supermotowy Terror Warszawy
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Supermotowy Terror Warszawy
Strony Poprzednia 1 … 252 253 254 255 256 … 565 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
No proszę, proszę... kto tu zawitał :)
Obieżyświat, podróżnik i globtroter w jednej osobie ;)
No tak ale czym dla Ciebie jest traska po Warszawie :DTomek a może zaliczysz z nami zlot wrześniowy... o ile jeszcze tu do nas wejdziesz (mam na myśli ten wrzesień a nie ten za dwa lata) !!!
Siema Siema Seba :)
Powiedz ile razy można Cie spotkać na mieście jedego dnia ? hahaaha dobre było...
O który weekend Tobie chodzi ???
23-25?? Coś więcej o spotkaniu?? Bajros , Zdun się wybierają??
Panowie , jest prośba....
Nie ma może ktoś z was do oddania gumy 160tki na tył takiej zeby chociaz badanie techniczne przeszła???
Będe bardzo wdzięczny :)
pzdr
Tomek, podlecisz do mnie to coś się znajdzie, mam zapas gum hehe na każdą okazję :D
Oooo!!!!! :)
Dzięki Seba :)
Dryndne do Ciebie jutro :)) to sie jakoś zgadamy :))
a Jak z Tym zlotem??
Ze zlotem jest tak... hm... że nie wiem sam. Terminy są dwa albo ten najbliższy weekend 23/24/25 albo kolejny weekend.
W tej chwili w temacie jest cisza... ja jestem nastawiony na żywioł i lecę na spontanie. Dostosuje się z terminem do reszty/większości. :)
Lata ktoś czy wszyscy na zlocie
Lata ktoś czy wszyscy na zlocie
ja będe wieczorem sie krecil ale tylko po mojej okolicy ;) moze wpadniecie jutro z bratem do mogielnicy?
Brat pracuje cały weekend :(
[url]http://www.youtube.com/watch?v=qFiOITXtRVM[/url]
Mam nadzieję że jutro będzie nas tylu. :D :D
Kto jutro lata? jakaś traska, może gdzieś nad Zegrze ;)
HAHAHAHAAH Sebek marzy Ci sie
No faktycznie było nas znacznie mniej ale... i tak polatałem, bo na Figla i Bereta można liczyć. :) 160 km. nakręciliśmy.
Czym latałeś ? Nie mów mi , że CRF jest zrobiona bo i tak nie uwierze
Rodmanowym V-stromem 1000 :) tym samym przeniosłem się w kategorię "turystyk" czegoś takiego brakuje mi w garażu. :D
Duke i V-strom obie Vałki i oba tysiące... to czemu kurrrwa jeden pali 10 a drugi 6/7 litrów. Wiem, wiem no tego jak chodza oba nie ma co porównywać ale... czemu kurrwa Dukem nie mogę zejść do 6 litrów w trasie a w mieście latać na 7 litrach do uja... :mad:
Dobre moto Dl650 mi sie marzy , żeby postawić w garażu jako drugi motocykl w rodzinie .
Strony Poprzednia 1 … 252 253 254 255 256 … 565 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Supermotowy Terror Warszawy
Wygenerowano w 0.101 sekund, wykonano 44 zapytań