Oglądałem jakiś tydzień temu.
Oglądałem ale nie jeździłem bo lało, co mi się nie spodobało to problem z odpaleniem, chyba za 4 razem załapał ale po zagrzaniu już startował ok. Tego samego dnia przede mną był oglądający nr1 więc też nie tak że moto stało kilka dni nieodpalane.
Coś tam się tłucze po wciśnięciu sprzęgła, nie umiem ocenić na ile ten typ tak ma, a na ile to coś nienaturalnego.
Wizualnie OK, napęd, opony, klocki też bez uwag, akumulator mimo długiego kręcenie dawał radę, brak przeglądu (choć w opisie było że świeżo po) ale może już zrobiony.
Generalnie nic strasznego nie stwierdziłem ...jakoś nie pykło, nie wiem może historia sprzedającego mnie nie urzekła, albo dziobal to nie sprzęt dla mnie. Odpuściłem sobie choć jakiegoś konkretnego powodu nie mam.
crossman napisał/a:Hej,
Jestem zainteresowany dziobakiem z Krakowa.
[url]https://www.olx.pl/oferta/ktm-smc-690-prestige-super-moto-2007-CID5-IDzY6TZ.html[/url]
Od właściciela wiem, że serwisowany był w ASO rok temu ostatnio. A z mankamentów jest zanikający licznik.
Przez telefon przyznał mi się, że były już dwie osoby oglądać, no ale moto dalej wisi.
Może ktoś zna moto, albo właśnie był oglądać ten konkretny egzemplarz i może się wypowiedzieć co było nie tak ;)
Pozdrawiam