Odp: Sezon 2019
Trzy dni temu tragicznie zginal prezes AW
#13 Mistrzostwa Polski
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Mistrzostwa Polski i Puchar PZM » Sezon 2019
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Trzy dni temu tragicznie zginal prezes AW
Ponoc sezon ma sie zaczac od podwojnej rundy w Koszalinie nastepnie Radom i Bydgoszcz. Jest jeszcze dogadywane czy bedzie runda w Poznaniu choc nie wiem po ostatnich wydarzeniach.
:( czyli 3 wyjazdy, max 4......
maniek-rr312 napisał/a:Ponoc sezon ma sie zaczac od podwojnej rundy w Koszalinie nastepnie Radom i Bydgoszcz. Jest jeszcze dogadywane czy bedzie runda w Poznaniu choc nie wiem po ostatnich wydarzeniach.
ciekawe czy Radom będzie pewny ? bo jeżeli nie to się zabawimy na 3 rundach z czego jedną podwójna :D
Z tego co wiem to wszystko ma się ukazać w najbliższych dniach. Kalendarz ma być gotowy w przeciągu 2-3 tygodni.
maniek-rr312 napisał/a:
Ponoc sezon ma sie zaczac od podwojnej rundy w Koszalinie nastepnie Radom i Bydgoszcz. Jest jeszcze dogadywane czy bedzie runda w Poznaniu choc nie wiem po ostatnich wydarzeniach.
Maniek o co to znaczy po ostatnich wydarzeniach. Cos mnie ominelo?
[url]https://gloswielkopolski.pl/automobilklub-wielkopolski-nie-zyje-prezes-robert-werle-zginal-w-wypadku-samochodowym-na-autostradzie-a2-kolo-zgierza/ar/13768947[/url]
na szybko z google.
i na oficjalnej stronie [url]http://www.aw.poznan.pl/imprezy2018/20181217werle/index.html[/url]
r6cup2011 napisał/a:maniek-rr312 napisał/a:Ponoc sezon ma sie zaczac od podwojnej rundy w Koszalinie nastepnie Radom i Bydgoszcz. Jest jeszcze dogadywane czy bedzie runda w Poznaniu choc nie wiem po ostatnich wydarzeniach.
ciekawe czy Radom będzie pewny ? bo jeżeli nie to się zabawimy na 3 rundach z czego jedną podwójna :D
Daj spokój... Dramat... Dobrze, że kalendarz na Litwie wygląda obiecująco ;)
11/12 maja - Koszalin
1 czerwca - Bydgoszcz
Rozwoj SM w Polsce na najwyzszym poziomie :-)
Crazy dobrze wyczul kiedy przejsc na emeryture :-)
11/12 maja - Koszalin
1 czerwca - Bydgoszcz
czy to jest cały kalendarz 2019 ?
czy to jest cały kalendarz 2019 ?
Poczekajmy na oficjalne info na stronie PZM.
No jeżeli się potwierdzi , że dwa wyjazdy i w sumie 3 rundy to będzie niezła parodia :)
Więcej będzie rund. Cierpliwości.
Koszalin/Koszalin
Bydgoszcz
Koszalin/Koszalin
To w sumie 5, co nie :-)
Więcej będzie rund. Cierpliwości.
no to jak coś wiesz to dawaj konkrety :) a nie tajemnice :)
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Mistrzostwa Polski i Puchar PZM » Sezon 2019
Wygenerowano w 0.046 sekund, wykonano 71 zapytań