Temat: KTM 625 smc A2
Siemanko sprzedam ktm 625 smc zarejestrowany na kategorię A2 .Moto z forum. Ktm posiadam od roku zrobiłem nim około 1tyś km . Przez ten czas kupiłem nowy akumulator varta , wymieniłem miesiąc temu klocki z przodu (przejechane 30 km) filtr powietrza , świecę , nowe kierunki z tyłu , wymieniłem płyn od pompy sprzęgła na nowy . Dodatkowo ktm był u mechanika bo miał problemy z paleniem , odrazu zostały zrobione zaworki i wymiana płynu chłodniczego . Dorzucam do motocykla to co na ostatnim zdjęciu nowa zębatka ,osłona carbon na łańcuch oraz dwa nowe filtry oleju + 4 litry oleju . Kupiłem to bo miałem wymieniać ale zapadła decyzja o sprzedaży i nowy nabywca wymieni to sobie sam . Sprzedaje moto ze względu na to że kupiłem już inne moto. Motocykl jak to supermoto ma zadrapania i normalne ślady uzytkowania takiego motocykla . Tak samo rama jak na swoje lata posiada już kilka odprysków . Motocykl nigdy mnie nie zawiódł oprócz tego że raz zabrakło paliwa ;) .Wiecej info tutaj [url]https://www.olx.pl/oferta/ktm-625-smc-a2-sm-640-supermoto-lc4-660-CID5-IDlNEQ8.html[/url] ,a najlepiej tel 691 499 172
Cena 13,400 oczywiście do negocjacji .