Odp: Husqvarna te 510 enduro na supermoto
nie wiem jak to 510 ale do 450 nie miesciła sie szersza felga niz 4.25''
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Garaż » Husqvarna » Husqvarna te 510 enduro na supermoto
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
ten typek od tych kol dodaje adapter pod duza tarcze
[url]http://tnij.at/120988[/url]
tak wyglada ten adapter nw czy bedzie do mnie pasował mowil ze latal w jakies yamaha wr
ten typek od tych kol dodaje adapter pod duza tarcze
Ale do Husqvarny czy do WR450? Chyba jeszcze będziesz musiał tylną tarczę dać inną.
4 dziurki czyli pewnie fabrycznie od Husqvarny
Kawasaki też ma 4 dziurki
Lepiej szukaj 5"
Dokładnie
Te same ramy, te same wahacze, 5 cali wchodzi, na niektórych oponach łańcuch może je podjadać.
Cena tych kół z linka taka se...
To nawet nie wiem jak to się udało, nawet według serwisówki podanej w tym poscie jest 3,5 i 4,25.
Bo taniej pewnie ich to kosztuje, i opony 150-tki. Jak ja się interesowałem Husqvarnami, to wszędzie pisali, że 5 cali na tył bez problemu.
to co szukac cos na 5 cali> nie bedzie za szeroka?
Mam 5 cali teraz i felga lekko ociera o prowadnice łańcucha pod wahaczem. Trzeba go lekko odgiąć na zewnątrz i zeszlifować śrubę trzymającą rolkę w tej prowadnicy.
Kwestia raczej nie felgi tylko opony jaka na nią wejdzie, u mnie 150/60 było ok i nie bardzo było miejsce na więcej.
Obręcz zawsze można przesunąć nieco na szprychach.
Tak z ciekawości Przemo, co do tej pory zrobiłeś w Husce? Dałbyś jakieś foty.
@Dziku narazie nic przy niej nie robiłem, po swietach dopeiro zabieram się kupuje lampy kierunki robię przegląd i rejestruje. Potem psaowałoby już wyczyścić filr powietrza, zmienie olej i filtry i kupie nowy akumulator bo ten juz jest tak slaby ze ledwo co odpala. No i powoli musze kupować felgi do niego bo wszyscy juz po drogach latają a mi szkoda trochę kostek na asfalcie zdzierać.
Obręcz zawsze można przesunąć nieco na szprychach.
Że co? Chcesz żeby motocykl dwa ślady stawiał? Miałem w życiu możliwość testowania takich rzeźbionych lub powypadkowych motocykli. Coś w geometrii ruszone o pół centymetra i już tym nie pojeździsz. Będzie ściągać albo przyciągać do gleby. Nie mam zaufania do kół szprychowanych po centrowaniu/wymianie szprych/wymianie felgi szczególnie gdy pochodzą z nietypowych motocykli albo zabytków. Kolega kupił Harleya i tak całkiem przypadkiem przy gadu gadu zauważyliśmy oponę zdartą bardziej z jednej strony. Co się później okazało że felga była prostowana zaraz po imporcie i koło źle zeszprychowane, opona nie szła w osi motocykla.
Zawodnicy nawet tak robią.
Zawodnicy nawet tak robią.
Ci mniej profesjonalni i nie znający się na temacie.
Koła mają być w osi, wszystko inne zalatuje drutem.
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Garaż » Husqvarna » Husqvarna te 510 enduro na supermoto
Wygenerowano w 0.055 sekund, wykonano 78 zapytań