Temat: Kupie supermoto, torowke
Siema, kupię supermociaka, najlepiej już z antyhoppingiem, nie koniecznie z homologacja, w jakiejś rozsądnej cenie. (Do 13k)
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Kupię » Archwium - Kupię » Kupie supermoto, torowke
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Siema, kupię supermociaka, najlepiej już z antyhoppingiem, nie koniecznie z homologacja, w jakiejś rozsądnej cenie. (Do 13k)
nie ma hoppingu i hebel sm sobie zostawiam plusem natomiast jest zrobione zawieszenie juz pod sm
[url]https://www.otomoto.pl/oferta/honda-crf-honda-crf-450-rejestracja-ID6yKId1.html#a7b8624ea6[/url]
Kurczę, jeszcze takiego zapotrzebowania na torowe sm nie widziałem.
Dobrze, dobrze :)
Kurczę, jeszcze takiego zapotrzebowania na torowe sm nie widziałem.
Dobrze, dobrze :)
Trochę sie spóźnili bo najlepsze sprzęty sprzedawały się na koniec sezonu w takim badżecie. ;)
Lucek napisał/a:Kurczę, jeszcze takiego zapotrzebowania na torowe sm nie widziałem.
Dobrze, dobrze :)Trochę sie spóźnili bo najlepsze sprzęty sprzedawały się na koniec sezonu w takim badżecie. ;)
potwierdzam :D
A jakie sprzęty obecnie na torach dominują i robią robotę, mozna wiedzieć? Z wył. Tm-ów i zróżnicowania umietnosci kierowników.
Ps. Czy kiedykolwiek jakikolwiek Berg dojechał do mety w zawodach?;)
przekrój sprzętów jest naprawdę duży:
- Yamaha YZ / WR
- KTM SMR / EXC 450/525/560/660
- Honda CRF 450
- Kawasaki KX 450
- Husqvarna 450/510/560
- Suzuki RMZ/DRZ 450/400
kolejność zupełnie przypadkowa
Osobiście tylko raz widziałem Husaberga w Bydgoszczy kolegi "Kompan do Picia" - ale nie leciał w zawodach, tylko w przeddzień na treningach.
Rozwinę dyskusję na temat TMów... czemu nie? :P Niczego im raczej nie brakuje oprócz K w marce zeby były mniej egzotyczne. :P
Wracając do tematu to: KTM, YAMAHA, HONDA, TM / Husqvarna, SUZU i KAWA. Chyba nawet udało się rozpisać pod względem popularności.
Robotę zrobisz każdym, bo robotę robisz w głowie i na treningach. Następnie setup motocykla gumy, heble, zawiasy itp itd.
Każda marka się nadaje, pytanie jaki kolor lubisz.
Kolor swój aktualny najbardziej lubię (w. naturze zielony:). Czyli sprzęty różne choć podobne, a kto da wiecej decyduje. Podobno torowanie w modzie teraz dlatego tak głośno myśle:) A czy takie 650 ma coś do powiedzenia w temacie czy nie ta liga?
Ps. Czyli żaden Berg nawet treningów nie dojechał (mój dojedzie) hehe. Pozytywnie.
Jeździły KTM 660, SXV 550 to i Twój Berg pojedzie bez problemu.
Jeździły KTM 660, SXV 550 to i Twój Berg pojedzie bez problemu.
Wszystko pojedzie, a u mnie to kwestia dozownika oleju... tylko gdzie beczkę umiejscowić;)
Żarty żartami ale trzeba sie bryknac po tym torze zeby ogaru trochę nabrać, tylko zeby tego nie z.jebac to kondycji fizycznej by sie przydało, tylko czy mnie stać na takie przyjemności (gnatów nie liczę) takim "wyczynem" który stół nie wiadomo dlaczego bedzie liczył. W zasadzie to sam sobie odpowiem: "Pewnie ze Cię nie stać ale jakoś to pewnie bedzie w myśl maksymy większości"
skocz najpierw na jakiś tor typu Radom czy Kisielin - nie wiem co masz tam blisko.
Jak będziesz się czuł na siłach to ogień.
10 min wyścigu to taki średni wysiłek - bardziej męczę się biegnąć 2km średnim tempem :)
chyba w 2013 byl Berg w PP, co nawet wygrywal. chyba 570?
Toruń najbliżej. Jezeli o siły chodzi moje i sprzętu to chocby teraz jak byłoby trzeba pomimo braków i totalnej ignorancji (konsekwencji).
Dzinkss a skąd jesteś?
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Kupię » Archwium - Kupię » Kupie supermoto, torowke
Wygenerowano w 0.039 sekund, wykonano 85 zapytań