Temat: Wyjazd do PLEVEN
Kto jest poważnie zainteresowany do wyjazdu do PLEVEN na MŚ za tydzień? fajnie by było jakbyśmy się tam jeszcze raz spotkali... Prawdopodobnie jeden samochód już tam pojedzie, więc pisać:) 1380km:D
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Wyjazd do PLEVEN
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Kto jest poważnie zainteresowany do wyjazdu do PLEVEN na MŚ za tydzień? fajnie by było jakbyśmy się tam jeszcze raz spotkali... Prawdopodobnie jeden samochód już tam pojedzie, więc pisać:) 1380km:D
Crazy, Kildow i ja też się wybieramy, więc spotkanie jak najbardziej realne :)
Ja też już wcześniej poruszyłem ten wątek --> http://supermoto.pl/index.php?module=forum&what=post&id=1480#3490
Hej, ja ze swoim ojecem też lecimy ze szczecina, tylko zastanawiamy sie kiedy ( czwartek czy piątek ), oraz czy mamy wziąść ze sobą motocykl. Wrazie czegoś możemy podwieżć kogoś z zainteresowanych do Kaczki, lub Crazyego.
Radek 512-100-684
www.motoport.pl
Panowie, gdzie nocujecie?
My tutaj
http://www.hotel-balkan.com/lang.php/English/main-en.htm
Zamierzamy być w Pleven od piatku po poludniu do niedzieli po zawodach.
Moznaby sie jakos wieczorkiem spotkac na "podsumowanie sezonu" :)
To ja wezmę jakiś zeszyt, żeby "notatki" porobić :D
Z tego co pamietam z wizyty w Bulgarii pare lat temu, to nie ma co brac za duzo zeszytow, bo na miejscu maja niedrogie. Nawet jak sie idzie do ksiegarni poczytac na miejscu. To znacznie taniej niz w PL.
Ja rozmawiam ze starszym dzisiaj będę wiedział co i jak z samochodem. Jak coś Crazy masz wolne miejsce czy kpl?
Ja lece na przystawke z Kildowem. Wg mojej wiedzy mamy raczej komplet, no chyba ze Kildow kogos jeszcze upchnie.
U mnie problem ze zorganizowaniem ekipy, jakby ktoś przygarnoł byłbym bardzo wdzięczny.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Wyjazd do PLEVEN
Wygenerowano w 0.040 sekund, wykonano 80 zapytań