Odp: WR 425 SM!!! sprzedam/zamienię na crossa
Arszen- rozumiem obawy, może to tak wyglądać.. ale napisałem, że z chęcią zamienię się na crossa. Nie chcę sprzedać i się tylko pozbyć, ale zamienić na coś w co teraz brnę, co powinno tą lampkę lekko gasić.
Daniken- może i się pogrążam, może i gimbusiarski, ale znowu muszę powtórzyć- remont polegał na pozbyciu się wszystkich usterek. A tutaj dużo osób ma ciśnienie na mnie i to moto, muszę się jakoś bronić.
Czy cena według was za wysoka?
Czasem pojawiają się jakieś motocykle na allegro i nawet nie wiadomo w jakim stanie są, a ludzie kupują w ciemno po dużo większych pieniądzach. Czy 10500 za ten motocykl to dużo? Przecież kupiłem go w takiej samej cenie, a mimo wszystko wymagał jednak zrobienia wielu rzeczy, które są już zrobione. I....Czy każdy sprzedaje motocykle tylko z wymienianym tłokiem? Wydaje mi się, że dużo moto na allegro nie ma nawet takiej informacji, a ludzie mówią przez telefon dość orientacyjnie np ' na początku poprzedniego sezonu', a po tamtym czasie nawet nie zaglądali w silnik. Czy remont oznacza tylko tłok, inne części się nie eskploatują? Czy jeśli napisałem, że włożyłem w remont 3tys to skłamałem, skoro tyle zapłaciłem?
Też jako amator zapytam- czy tłok nie daje po sobie objawów zużycia?Skoro ktoś zapewnia, to wydaje mi się, że w jakiś sposób to wywnioskował, na podstawie czegoś.
Dodam od siebie, że dzięki temu forum prawdopodobnie szybko go nie sprzedam i to nie przez stan czy cenę (według mnie bardzo adekwatną), ale przez to że dużo osób po przeczytaniu pierwszej strony tego posta już zrezygnuje, bo po takiej bezsensownej i dążącej do niczego dyskusji każdemu by się odechciało...