Temat: husaberg fe 550 , POMOCY !
Witam , ma ktos wymiary korbowodu do tego motocykla ? albo od jakiego innego motocykla pasuje , moze ktoś juz przerabiał ten problem to mi pomoże , z góry dzięki za odpowiedzi , Pozdrawiam!
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Garaż » Husaberg » husaberg fe 550 , POMOCY !
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Witam , ma ktos wymiary korbowodu do tego motocykla ? albo od jakiego innego motocykla pasuje , moze ktoś juz przerabiał ten problem to mi pomoże , z góry dzięki za odpowiedzi , Pozdrawiam!
Kolego jezeli Cie to cos podratuje to pomierze CI korbe na dniach. Dzisiaj wyszla paczka z PL do NL i czekam az przyjdzie do mnie bo okazalo sie ze moja korba potrzebuje 35mm sworzen tzw Big End a mi dali 32mm wiec moge Ci zmierzyc i podac dokladne wymiary na dniach. Patrzylem w serwisowce to rok 01-02 roznily sie od 650 ale moze akurat...
No zobaczymy , podaj wymiary jeśli mozesz jak cos to rocznik mam prawdopodobnie 2006
Sworzen jest na 32 lub 35mm na przeciwwagach, korba wewnatrz na dole gdzie wchodzi lozysko ma 40mm, sworzen 20mm na tlok, reszta wymiarow potem
Okej dzieki , czekam na reszte
nie ma zamienników
wymiary Ci nic nie dadzą ponieważ czeka Cię zakup nowej oryginalnej
Nie da rady od husqvarny ktm czy innego sprzetu ?
Kolego oryginal raczej i nic innego nie zrobisz... Nowy 302Funty, 810$ i 365euro w DE ja do mojego 650 placilem 472Euro takze i tak masz mniej
Hmmm, to moze ktoś z was chciałby kupić berga odemnie ? wymienilem glowice, cylinder, tlok , wszystkie lozyska w silniku i na wale korbowym , w motocyklu do wymiany zostal tylko korbowód , potrzebna mi kasa , rocznik 2006 cena 5000
tak to jjest jak ludzie bez pojecia i kasy sie biora za wyczynowe motocykle, mamy kolejnego trupa w kraju
trza bylo kupic DR
tak to jjest jak ludzie bez pojecia i kasy sie biora za wyczynowe motocykle, mamy kolejnego trupa w kraju
trza bylo kupic DR
Niestety kolega nam odpadl widzialem Berga na olxie. Taka prawda ludzie majacy kase na moto nie liczacy sie z kosztami eksploatacji i potem sprzedaz za bezcen
Tak gadacie bo nie doświadczyliście klątwy berga.
Ja liczyłem się z kosztami i z remontem. Jednak nie z dwoma remontami przez okres pół roku z czego każdy na kwotę 5-6tys.
Potwierdzi to też chyba kolega Delta.
Czy jakbym się przed zakupem zapytał ile mnie wyniesie remont itd. to ktoś by z was napisał, że około 12tys. zł?
Haker z tego co pamietam to ten drugi remont miales na wlasne zyczenie
Tak gadacie bo nie doświadczyliście klątwy berga.
Ja liczyłem się z kosztami i z remontem. Jednak nie z dwoma remontami przez okres pół roku z czego każdy na kwotę 5-6tys.
Potwierdzi to też chyba kolega Delta.Czy jakbym się przed zakupem zapytał ile mnie wyniesie remont itd. to ktoś by z was napisał, że około 12tys. zł?
Wlasnie jestem w trakcie remontu 650 Berga i wymiany tj: tlok kompletny ze sworzniem i pierscieniami (350Euro), uszczelka pod glowice (60euro), tuleja cylindrowa (330Euro) razem z orignami(10euro), korbowod (470Euro), lancuszek rorzadu (60Euro). Wszystkie czesci KTM Made In Austria - Elko, nie licze lozysk i simeringow bo to pewnie ze 150euro max. Liczylem sie z kosztami podczas zakupu i nie mam problemu z kosztami...
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Garaż » Husaberg » husaberg fe 550 , POMOCY !
Wygenerowano w 0.042 sekund, wykonano 83 zapytań