Temat: Ktm 690 smc pytanie
Hey,
pytanie odnosnie 690 smc 2009r. Nalatane mam 16 tys zawory byly sprawdzane 6 tys km temu i teraz moje pytanie jak czesto powinno sie je sprawdzac? Czytalem na forach ze co 10 tys czy to prawda? Drugie pytanie odnosnie szarpania tzn. gdy jade niezaleznie na jakim biegu i chce utrzymac stale obroty motocykl zaczyna szarpac jezeli zaczne lekko przyspieszac momentalnie przestaje co to moze byc? Trzecie pytanie rowniez odnosnie szarpania jednak w troche innym wydaniu tj. gdy wbije bieg powyzej 2 biegu a obroty beda nizsze niz 3200-3300 rpm motocyk szarpie tak jakbym wbil 5/6 bieg i chcial ruszac przestaje kiedy zlapie wyzsze obroty czy tak pracuje jednostka jednocylindrowa ( wybaczcie to moje pierwsze supermoto i pierwsze moto z jednym cylindrem) czy cos jest nie tak? Ostatnie i prosze nie smiejcie sie to pytanie odnosnie filtra powietrza wrzuce fotke i powiedzcie prosze czy jest on czysty czy juz pora go czyscic/wymienic wiem ze pytania moze i z dupy jednak do tej pory latalem 4 cylindrowymi motocyklami i 3 cylindrowym Triumphem a swiat supermoto poznaje dopiero od 2 tygodni. Dzieki za pomoc i wyrozumialosc
Fotki filtra ponizej
[url]http://zapodaj.net/efe77b8436437.jpg.html[/url]