Odp: Wyścig towarzyski podczas Mistrzostw Świata i Europy w Poznaniu
to ciekawe
I termin przyjmowania zgłoszeń upływa 1 czerwca 2015 r. o godz. 24.00. II termin składania zgłoszeń mija 6.06 o godz. 9.30.
Może do GP się zgłosiłeś?
Piotrek
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Mistrzostwa Polski i Puchar PZM » Wyścig towarzyski podczas Mistrzostw Świata i Europy w Poznaniu
Strony Poprzednia 1 … 5 6 7 8 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
to ciekawe
I termin przyjmowania zgłoszeń upływa 1 czerwca 2015 r. o godz. 24.00. II termin składania zgłoszeń mija 6.06 o godz. 9.30.
Może do GP się zgłosiłeś?
Listy zgłoszeń zamknięte. Nie załapałem się;/
Wie ktoś jak będzie wyglądać sytuacja z listami rezerwowymi? Bo nie wiem czy przyjeżdżać.
Co Ty mówisz?
Przecież "I termin przyjmowania zgłoszeń upływa 1 czerwca 2015 r. o godz. 24.00. II termin składania zgłoszeń mija 6.06 o godz. 9.30.
Jakto zamknięte!!!! , przecież na kwali okaże się czy zmieściłeś w liscie 32 zawodników to powinno decydować a nie szybkość wysłania maila, widać chodzi o inne szybkości, cóż POLSKA !!!!
Na stronie PZM:
"Automobilklub Wielkopolski informuje, że ze względu na wyczerpanie pojemności toru (pkt. 8 Regulaminu Uzupełniającego Wyścigów Supermoto o Puchar Prezesa Automobilklubu Wielkopolski 6-7.06.2015r.) z dniem 29.05.2015r., godz. 11.26, zostaje zamknięta lista zgłoszeń zawodników do w/w. wyścigu. Istnieje możliwość zapisów na listę rezerwową, jednak bez gwarancji udziału w wyścigu."
No może frekwencja dla PZM do myślenia co do toru w przyszłym roku i jednak odbędzie się runda / dwie ...
trzymam kciuki :-]
Zapisz się na rezerwową i zadzwoń do Jacka Molika, bo to jego dyrektywa aby zamknąć listę po uzyskaniu kompletu.
Powiedz to co i ja powiedziałem w sekretariacie, że:
1. Skoro zgłosiło się 32 to przyjedzie 20, a jak spadnie deszcz to przyjedzie 15
2. Lepiej aby przyjęli wszystkie zgłoszenia i kwalifikacje wyłoniły 32 najszybszych to jest szansa że będzie przyzwoita frekwencja i w miarę równy poziom.
P.S. Ja się zgłosiłem w czas.
Zapisz się na rezerwową i zadzwoń do Jacka Molika, bo to jego dyrektywa aby zamknąć listę po uzyskaniu kompletu.
Powiedz to co i ja powiedziałem w sekretariacie, że:
1. Skoro zgłosiło się 32 to przyjedzie 20, a jak spadnie deszcz to przyjedzie 15
2. Lepiej aby przyjęli wszystkie zgłoszenia i kwalifikacje wyłoniły 32 najszybszych to jest szansa że będzie przyzwoita frekwencja i w miarę równy poziom.
Dokładnie!
W dziale giełda i na OLX można kupić miejsce na liście startowej ale ceny są zaporowe...podobno ktoś zapisał całą rodzinę i odsprzedaje.
paczek napisał/a:Nie zgadzam się .. Jeżeli zaprosisz swoich partnerów którzy pomagają, albo takich o których się starasz, to własnię będą obserwować nas ...
Nie brałem tego pod uwagę, bowiem z moich partnerów będzie tylko żona.
Ja w takim razie też zadbam o partnerki :P
Po rozmowie z AW:
1. Lista zamknięta. Decydowała kolejność zgłoszeń
2. Do wtorku należy opłacić wpisowe, osoby które nie opłacą wpisowego do ww. terminu wypadają z listy na rzecz listy rezerwowej.
3. Nie będzie zatem kwalifikacji czasowych do samego uczestnictwa w zawodach.
4. Miły głos w słuchawce sekretariatu AW :)
5. Nasz wyścig tzw. ''Puchar Króla'' sędzieje PZM, MŚ i ME oczywiście FIM.
Żeby kwalifikacje wyłoniły 32 uczestników, wszyscy chętni musieliby opłacić wpisowe(czyli według naszego regulaminu MP i PP) ale AW nie chce wprowadzać ''zamieszania'' i chce mieć listę wcześniej ''dopiętą''.
Moim zdaniem lepiej gdyby odbyło się to dokładnie jak w MP i PP czyli kwalifikacje czasowe, zawodnicy od 33 miejsca w górę kończą imprezę na kwalifikacjach i treningach i tyle. I termin mija 1 czerwca więc jest to trochę niesprawiedliwe dla osób które jeszcze nie wysłały zgłoszenia.
Ja w takim razie też zadbam o partnerki :P
Bart, szwedzkim wzorem nie zaprasza się partnerek a partnerów. Czytaj ze zrozumieniem.
I termin mija 1 czerwca więc jest to trochę niesprawiedliwe dla osób które jeszcze nie wysłały zgłoszenia.
Szczególnie, że nie było wcześniej o tym powiedziane, że decyduje kolejność zgłoszeń jak w zapisach na pralkę w 87'
Pewnie w Czechach byłoby to nie do pomyślenia. Przynajmniej tak mi się wydaje ;)
Bart03 napisał/a:Ja w takim razie też zadbam o partnerki :P
Bart, szwedzkim wzorem nie zaprasza się partnerek a partnerów. Czytaj ze zrozumieniem.
ANaLizowałem Twoje zdanie i miałem nadzieję że to zwykła pomyłka :/ a jednak :/
Jestem hipsterem zapraszam partnerki :P
Jakto zamknięte!!!! , przecież na kwali okaże się czy zmieściłeś w liscie 32 zawodników to powinno decydować a nie szybkość wysłania maila, widać chodzi o inne szybkości, cóż POLSKA !!!!
Dokładnie , powinny decydować najlepsze czasy ..
Powiem krótko, z takimi ludźmi w PZM i ich doradcami nadal to będzie polski grajdołek :( , Pewnie już teraz nawet na liście rezerwowej nie będę :)
Tez sie nie załapalem.
Strony Poprzednia 1 … 5 6 7 8 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Mistrzostwa Polski i Puchar PZM » Wyścig towarzyski podczas Mistrzostw Świata i Europy w Poznaniu
Wygenerowano w 0.053 sekund, wykonano 75 zapytań