Odp: KTM SMC 660 2004 HF-podstawowe informacje
Miro napisał/a:Chcesz sprzedac? ;-) chce takiego sprzeta koniecznie. Jest na olx 625smc ale to nie to samo... podobno..
To jest moje drugie 660 i bardzo się cieszę, że trafiłem znowu na dobry egzemplarz w związku z tym mam nadzieję, że posłuży mi dłuższą chwilę.
Był jeszcze na tablicy i otomoto 625 z Gostynia za 9900 (chyba) i mocno się nad nim zastanawiałem dla siebie. Sprzęt podobno w dobrym stanie - nie byłem, nie oglądałem.
Ja wolałem sprawdzony sprzęt z forum więc nawet nie jechałem oglądać zwłaszcza, że gość co to sprzedawał studiuje w Poznaniu i raz na miesiąc chyba jeździł do domu, gdzie stał motocykl, więc był nawet problem z oględzinami. Tych 625 też jak na lekarstwo. W sumie to różni się tylko, tylną ramą, rejestracją na dwie osoby, podnóżkami pasażera, akumulatorem, stacyjką z kluczykiem i tym, że palone z guzika. Czyli nie aż takie ascetyczneOczywiście jak jesteś nastawiony na 660 to nawet nie proponuję nic innego bo w pełni rozumiem. Powodzenia ! Oby był kolejny taki sprzęt na forum
A co powiesz o tym co stoi na alledrogo za 12999 ze Słupska gadalem z gosciem zejdzie mi z ceny. Przebieg nieznany ale podobno chodzi pieknie ,ruszana tylko uszczelka od ustawiania zaworkow reszta podobno seria tylko ze licznik bije do 1000km pozniej sie zeruje... w sumie ma dodatki plyta pod silnik ,wydechy, handbary itp