31

Odp: KTM SMC 660 2004 HF-podstawowe informacje

tadzik napisał/a:
Miro napisał/a:

Chcesz sprzedac? ;-)  chce takiego sprzeta koniecznie.  Jest na olx 625smc ale to nie to samo... podobno..

To jest moje drugie 660 i bardzo się cieszę, że trafiłem znowu na dobry egzemplarz w związku z tym mam nadzieję, że posłuży mi dłuższą chwilę.
Był jeszcze na tablicy i otomoto 625 z Gostynia za 9900 (chyba) i mocno się nad nim zastanawiałem dla siebie. Sprzęt podobno w dobrym stanie - nie byłem, nie oglądałem.
Ja wolałem sprawdzony sprzęt z forum więc nawet nie jechałem oglądać zwłaszcza, że gość co to sprzedawał studiuje w Poznaniu i raz na miesiąc chyba jeździł do domu, gdzie stał motocykl, więc był nawet problem z oględzinami. Tych 625 też jak na lekarstwo. W sumie to różni się tylko, tylną ramą, rejestracją na dwie osoby, podnóżkami pasażera, akumulatorem, stacyjką z kluczykiem i tym, że palone z guzika. Czyli nie aż takie ascetyczne

Oczywiście jak jesteś nastawiony na 660 to nawet nie proponuję nic innego bo w pełni rozumiem. Powodzenia ! Oby był kolejny taki sprzęt na forum

A co powiesz o tym co stoi na alledrogo za 12999 ze Słupska gadalem z gosciem zejdzie mi z ceny. Przebieg nieznany ale podobno chodzi pieknie ,ruszana tylko uszczelka od ustawiania zaworkow reszta podobno seria tylko ze licznik bije do 1000km pozniej sie zeruje...  w sumie ma dodatki plyta pod silnik ,wydechy, handbary itp

32

625 ma taki sam silnik jak 640 maja gazniki inne a w 660 jest wiekszy cylinder i inny walek co z niego robi inny sprzet :)

33

Miro napisał/a:

625 ma taki sam silnik jak 640 maja gazniki inne a w 660 jest wiekszy cylinder i inny walek co z niego robi inny sprzet :)

Widzę, że temat zgłębiony. Racja, racja :)
Co do tego ze Słupska... ja nie przepadam za takimi ulepami. Inny błotnik tył, czarna lampa, handbary jak polisport. Co nie musi świadczyć o stanie silnika.
Jeżeli silnik zdrowo chodzi nie rzyga olejem, nie poklejony silikonem, to można by się zastanawiać i zaryzykować.
Ciekawa opcja ze starą budą na dwururce. Też jest kwestia historii sprzęta.
Niezależnie co kupisz, pierwsze 1000km i wychodzą choroby wieku dziecięcego.
Jeżeli masz parcie - zainteresuj się i pojedź zobaczyć. Jak Ci się nie spieszy to bym poczekał bo to ani nie jest tani egzemplarz ani tym bardziej w stanie 100% oryginał

facebook.pl/tr4moto
tr4moto.blogspot.com

34

tadzik napisał/a:
Miro napisał/a:

Widzę, że temat zgłębiony. Racja, racja :)
Co do tego ze Słupska... ja nie przepadam za takimi ulepami. Inny błotnik tył, czarna lampa, handbary jak polisport. Co nie musi świadczyć o stanie silnika.
Jeżeli silnik zdrowo chodzi nie rzyga olejem, nie poklejony silikonem, to można by się zastanawiać i zaryzykować.
Ciekawa opcja ze starą budą na dwururce. Też jest kwestia historii sprzęta.
Niezależnie co kupisz, pierwsze 1000km i wychodzą choroby wieku dziecięcego.
Jeżeli masz parcie - zainteresuj się i pojedź zobaczyć. Jak Ci się nie spieszy to bym poczekał bo to ani nie jest tani egzemplarz ani tym bardziej w stanie 100% oryginał

Za 11 bym go ogarnal... ale nie znam sie na KTMach nigdy nie mialem stycznosci wiec nawet nie wiem jak powinna wygladac praca tego silnika i jak powinna byc odczuwalna moc, w tym potrzebowalbym pomocy... sezon idzie duzymi krokami i chcialbym cos sobie przyszykowac.

35

Hahaha :D Nie wierze... Po tego z Połczyna też miałem jechać ale... akurat nie miałem transportu :)
Ale... chyba dobrze się stało bo okazało się, że znajomy sprzedaje 660 z 2006r. na Akrapach ; )

Jedni zbierają znaczki, Drudzy chodzą do kina... A MY LUBIMY, JAK NAM SKACZE ADRENALINA!

36 Ostatnio edytowany przez Raju (2015-03-06 21:52:59)

Ja mam na sprzedaż 660 SMC, ale jest już kolega chętny. jakby nie doszło do skutku to dam znać :)

http://bikepics.com/members/kr69/
http://www.youtube.com/user/RajuLDZ

KTM 660 SMC 2006 :D

37

Raju napisał/a:

Ja mam na sprzedaż 660 SMC, ale jest już kolega chętny. jakby nie doszło do skutku to dam znać :)

A kiedy kolega bd wiedzial bo ja od ndz zaczynam jezdzic ogladac.

38

Miro napisał/a:
Raju napisał/a:

A kiedy kolega bd wiedzial bo ja od ndz zaczynam jezdzic ogladac.

Jak cos moge nawet w ndz byc jak jest wszystko ok z nim.

39 Ostatnio edytowany przez Raju (2015-03-06 22:03:35)

Jestem umówiony, że jak zrobię przegląd to finalizujemy sprawę. Muszę tylko kierunki podłączyć z tyłu (są już założone) bo nie chcieli mi przeglądu zrobić dzisiaj. Ja cały czas byłem przekonany, że nie trzeba mieć kierunków :P Moto oddaję z czystym sumieniem. Jest obecnie naprawdę doinwestowane.

40

Raju napisał/a:

Jestem umówiony, że jak zrobię przegląd to finalizujemy sprawę. Muszę tylko kierunki podłączyć z tyłu (są już założone) bo nie chcieli mi przeglądu zrobić dzisiaj. Ja cały czas byłem przekonany, że nie trzeba mieć kierunków :P Moto oddaję z czystym sumieniem. Jest obecnie naprawdę doinwestowane.

To jak chcesz to jutro zabieram bez przegladu ;-) jaka cena?

41

Stety/niestety ( zależy dla kogo ) ale moto biorę na 100% jak tylko przegląd zostanie zrobiony :)

Jedni zbierają znaczki, Drudzy chodzą do kina... A MY LUBIMY, JAK NAM SKACZE ADRENALINA!

42

Haha :) Tak btw. jestem umówiony z Frager'em :D nie wiedziałem, ze to Ty, ale skojarzyłem teraz po miejscowości :P

43

Raju napisał/a:

Haha :) Tak btw. jestem umówiony z Frager'em :D nie wiedziałem, ze to Ty, ale skojarzyłem teraz po miejscowości :P

Haha nie rob przegladu ;-) to ja wezme dam wiecej :-D

44

Ja też przez telefon uzgodniłem 12tys ale zanim dojechałem otrzymał jeszcze jakieś telefony,a przy mnie dzwonił z Koszalina że jeszcze w ten sam dzień zabierze bez targowania.Ale sztuka jest wzorowa.po przejrzeniu papierów przebieg wydaje sie autentyczny,angol raz na rok co 700 mil robił przegląd,nie mówiąc o wyglądzie jak wspominałem że można go do salonu wstawić.tylko trzeba gaźnik wyregulować,zgaśnie na wolnych lub przywieszą sie na chwilę obroty ale tam nikt od 2010 nie zagladał

45

saczuk1 napisał/a:

Ja też przez telefon uzgodniłem 12tys ale zanim dojechałem otrzymał jeszcze jakieś telefony,a przy mnie dzwonił z Koszalina że jeszcze w ten sam dzień zabierze bez targowania.Ale sztuka jest wzorowa.po przejrzeniu papierów przebieg wydaje sie autentyczny,angol raz na rok co 700 mil robił przegląd,nie mówiąc o wyglądzie jak wspominałem że można go do salonu wstawić.tylko trzeba gaźnik wyregulować,zgaśnie na wolnych lub przywieszą sie na chwilę obroty ale tam nikt od 2010 nie zagladał

Nikt nie chce mi odsprzedac 660tki?? Co za ludzie... pozniej jak nie bede chcisl to bedzie pelno.