16

Odp: KTM SMC 660 2004 HF-podstawowe informacje

sprzedam Ci 640 :D

ktm 640 06r

kiedys exc 2x525  2x450 lc4 640 xt600

17

chce 660 :) i poszukuje takiego modelu wiec bede wdzieczny za kazde info o tym moto. Mialem Husqe sm610 06r a to podobne do 640stki ;)

18

jak chcesz :D   czekaj i czekaj kiedys cos pyknie i kupisz  szpeja :D  i sie nie napalaj :)

ktm 640 06r

kiedys exc 2x525  2x450 lc4 640 xt600

19

Z tą sprzedażą to do kwietnia,brat będzie 1 i wtedy będę wiedział czy będzie ją chciał czy coś bardziej cywilnego.Ja po pierwszej przejażdżce mam uraz do motorów....jest potwór.Miał być xtx ale trafiło się na miejscu,aż wstyd było nie brać,tymardziej stan jest taki że można było by go do salonu z powrotem wstawić na wystawe.Ale mam obawy czy brat ogarnię,jeszcze z jego wagą 65kg może być problem....

20

Jeszcze jedno pytanie.Jak z filtrem powietrza???widze że jest gąbkowy ale nie widać żeby ktoś go wcześniej maczał w specjalnym środku.Pierzemy go i maczamy jak w wyczynówce???

21

Bo to jest ten KTM z Połczyna??? Jezeli tak to mnie podkupiłeś :) mialem w ten weekend go ogarniac....

22

Dokładnie:)

23

Oddawaj go!!! :D ja dopiero wczoraj rozstalem sie z Husqa sm610 i mialem po niego jechac ,ale ''pacze'' a go juz nie ma. Duzo zbiłeś z ceny?

24

12.400 nie chciał spuścic bo wydzwaniali,nawet przy mnie dwa telefony były.Starszy facet,ma naukę jazdy i potrzebował sprzedać żeby kupić motor na naukę

25

to ja przez tel z nim na 12 uzgodnilem :p wiem wiem xj z abs szukal... Brat za lekki jest na tego sprzęta :) moge jutro go zabrac :D jest jeszcze jeden w Słupsku ale drogo chce i licznik nie działa i nie wiadomo jak on z bliska wyglada i jak pracuje...

26 Ostatnio edytowany przez tadzik (2015-03-06 19:19:16)

Miro napisał/a:

to ja przez tel z nim na 12 uzgodnilem :p wiem wiem xj z abs szukal... Brat za lekki jest na tego sprzęta :) moge jutro go zabrac :D jest jeszcze jeden w Słupsku ale drogo chce i licznik nie działa i nie wiadomo jak on z bliska wyglada i jak pracuje...

Na tablicy są dwa.
[url]http://olx.pl/oferty/q-660smc/[/url]
Jeden z nich już był omawiany na forum. Sprzęt czyjegoś kolegi/znajomego mira handlarza/etc. Nowe zdjęcia ma wrzucone. Chodzi mi o tego z Uk. Wcześniej był za ok 11900 na otomoto

facebook.pl/tr4moto
tr4moto.blogspot.com

27

tadzik napisał/a:
Miro napisał/a:

Na tablicy są dwa.
[url]http://olx.pl/oferty/q-660smc/[/url]
Jeden z nich już był omawiany na forum. Sprzęt czyjegoś kolegi/znajomego mira handlarza/etc. Nowe zdjęcia ma wrzucone. Chodzi mi o tego z Uk. Wcześniej był za ok 11900 na otomoto

Taaa rama czarna, lagi i polki tez, dekiel chu.. wie od czego. Glowica byla przegrzana peknieta i wymieniona wie ciekawe jak z reszta... nie jestem zainteresowany tym egzemplarzem :-)

28

Miro napisał/a:

Taaa rama czarna, lagi i polki tez, dekiel chu.. wie od czego. Glowica byla przegrzana peknieta i wymieniona wie ciekawe jak z reszta... nie jestem zainteresowany tym egzemplarzem :-)

Ja nie polecam !! :)
Raczej potwierdzam, że padaka aktualnie z 660 na rynku.
Bardzo się cieszę, że swoje 660 kupiłem styczeń/luty 2015 :)

facebook.pl/tr4moto
tr4moto.blogspot.com

29

tadzik napisał/a:
Miro napisał/a:

Ja nie polecam !! :)
Raczej potwierdzam, że padaka aktualnie z 660 na rynku.
Bardzo się cieszę, że swoje 660 kupiłem styczeń/luty 2015 :)

Chcesz sprzedac? ;-)  chce takiego sprzeta koniecznie.  Jest na olx 625smc ale to nie to samo... podobno..

30

Miro napisał/a:

Chcesz sprzedac? ;-)  chce takiego sprzeta koniecznie.  Jest na olx 625smc ale to nie to samo... podobno..

To jest moje drugie 660 i bardzo się cieszę, że trafiłem znowu na dobry egzemplarz w związku z tym mam nadzieję, że posłuży mi dłuższą chwilę.
Był jeszcze na tablicy i otomoto 625 z Gostynia za 9900 (chyba) i mocno się nad nim zastanawiałem dla siebie. Sprzęt podobno w dobrym stanie - nie byłem, nie oglądałem.
Ja wolałem sprawdzony sprzęt z forum więc nawet nie jechałem oglądać zwłaszcza, że gość co to sprzedawał studiuje w Poznaniu i raz na miesiąc chyba jeździł do domu, gdzie stał motocykl, więc był nawet problem z oględzinami. Tych 625 też jak na lekarstwo. W sumie to różni się tylko, tylną ramą, rejestracją na dwie osoby, podnóżkami pasażera, akumulatorem, stacyjką z kluczykiem i tym, że palone z guzika. Czyli nie aż takie ascetyczne

Oczywiście jak jesteś nastawiony na 660 to nawet nie proponuję nic innego bo w pełni rozumiem. Powodzenia ! Oby był kolejny taki sprzęt na forum

facebook.pl/tr4moto
tr4moto.blogspot.com