Temat: Witam wszystkich
Witam wszystkich.
Mam na imię Piotr, jestem z Pomorza, niedawno kupiłem motocykl MZ 125 SM z 2005 roku, niestety z blokadą na 80km/ h, który wymaga nieco pracy, żeby przywrócić mu dawny blask, gdyż ma kilka usterek, jak brak tylnego hamulca, cieknące a raczej lejące się ;) lagi, poza tym chcę trochę zmienić wygląd, głównie tyłu, bo nie jest zbyt efektowny, tylny błotnik i wielka lampa... wrrrr... strasznie szpeci. Będę starał się na bieżąco wrzucać fotki z efektów moich prac. Szukam osoby z woj. Pomorskiego, najlepiej okolice Starogardu, Trójmiasta, albo po prostu kogoś posiada motocykl MZ 125 SM lub SX, ponieważ mam problem z Instalacją elektryczną w mojej MZ-ce. Problem polega na tym, że gdy ostatnio zacząłem przeglądać instalację elektryczną okazało się, że jest wiązka 2 kabli, która została odcięta, zmostkowana i zaizolowana, nie wiem co autor miał na myśli i do czego ta wiązka szła, szukam więc kogoś kto posiada taki sprzęt żeby podejrzeć gdzie to wpiąć, gdyż silnik nie pracuje jak należy i podejrzewam, że może to być tego przyczyną.
Pozdrawiam