Temat: szkolenie MX / Wawa i okolice
orientuje się ktoś gdzie, kiedy i kto organizuje w okolicach Wawy szkolenia MX?
chętnie bym się pod coś takiego podłączył
HUSKA FS 450 / 2018
HUSKA FS 450 / 2021
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » szkolenie MX / Wawa i okolice
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
orientuje się ktoś gdzie, kiedy i kto organizuje w okolicach Wawy szkolenia MX?
chętnie bym się pod coś takiego podłączył
hermes udziela prywatnych lekcji
ProMotor w wawie. Caly czas szkoli szosa i enduro. Nawet wyprawy do Rumuni organizuje.
albo uderz do PSATP, który robił "zgrupowanie supermoto" na początku sezonu. On chyba uczy MX. Jak nie to wpadaj na warmie w niedziele
hermes udziela prywatnych lekcji
Zapraszam, dogodne raty zero %, ewentualnie Figiel mój podopieczny ;-) także szkoli w tygodniu.
P.S> Możesz zagadać z Chacimem.
Franz zamiast zadzwonić do kolegi to jakieś tematy tworzysz :), chyba masz mój nr tel? :)
Franz zamiast zadzwonić do kolegi to jakieś tematy tworzysz :), chyba masz mój nr tel? :)
rozumiem że chcesz mi zafundować szkolenie? ;-) nie wiem czy wątroba mi podoła ...
No wiesz po moim ostatnim szkoleniu Gliwice odjechały z kontuzjami :), Franz temat jest prosty, dzwonie do Flesza (Paweł Wizgier) umawiamy się na socho i zrobi nam szkolenie, Crazy był zadowolony z takiego szkolenia :)
Franiu - Kurowski MX Training kilka minut jazdy od centrali HPSM
No wiesz po moim ostatnim szkoleniu Gliwice odjechały z kontuzjami :), Franz temat jest prosty, dzwonie do Flesza (Paweł Wizgier) umawiamy się na socho i zrobi nam szkolenie, Crazy był zadowolony z takiego szkolenia :)
ustawiaj termin ja się dostosuje, Socho idealna lokalizacja
Abdul piszesz się?
Franiu - Kurowski MX Training kilka minut jazdy od centrali HPSM
tym również jestem zainteresowany, byłeś może?
Franz zaklepałem szkolenie w tą sobotę na 10 godz dla Ciebie, Abdula i mojego młodego poziom ten sam więc ogarnie Was :), 50zł + koszty toru , (to są ceny dla nas :)), W czwartek jeszcze potwierdzę wszystko
ja na razie nie czuje się kondycyjnie na siłach, po co mi szkolenie jak mi sił starcza na 1 kółko socho na slickach ;)
to będziesz miał szkolenie z moim juniorem :)
Franz zaklepałem szkolenie w tą sobotę na 10 godz dla Ciebie, Abdula i mojego młodego poziom ten sam więc ogarnie Was :), 50zł + koszty toru , (to są ceny dla nas :)), W czwartek jeszcze potwierdzę wszystko
fantastycznie!
wchodzę w to!
Hejter nie zamulaj tylko o 10-tej widzę Cię na torze
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » szkolenie MX / Wawa i okolice
Wygenerowano w 0.052 sekund, wykonano 75 zapytań