Temat: Kupno DRZ 400
Witam zna ktoś to moto : [url]http://allegro.pl/suzuki-drz-400-sy-i4161737792.html[/url]
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Co kupić? » Kupno DRZ 400
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Witam zna ktoś to moto : [url]http://allegro.pl/suzuki-drz-400-sy-i4161737792.html[/url]
dużo mu dodało mocy :v
Haha, 55 koni, nieźle. A tyle, co z aukcji :
"Przerobiony cylider z 400 na 430" - co on cylinder przerabiał, czy wsadził bb kita?
"Tłumik Spes, dostępny również oryginalny, który nadaje motorowi unikalnego dzwięku" - oryginalny dodaje unikalnego dźwięku? To po cholerę założony akcesoryjny?
"Przygotowany do sezonu: wymieniony olej, hamulce" - co hamulce? Klocki + tarcze + zaciski + przewody?
"Opony używane pół sezonu- prawie nowe." - podpytaj, z którego są roku, bo coś mi pachnie.
"nie używany w terenie" - trochę zajebany błotem, (5 fota) może ziomkowi z butów spadło?
Spytaj, co to jest na drugiej fotce na cylindrze, chyba, że wiesz... Ale jest jakiś cycek na środku - ja nie wiem co to, nie spotkałem się w drz jeszcze z tym
Dodatkowo na tym samym zdjęciu jakaś kreska przez cały cylek - spytaj co to - może brudne, może się coś leje - może silikon - a może pęknięte.
Ogólnie trochę choinka i w detalu śrubki od osłony wydechu są różne - żart ;]
Coś niska ta cena i chyba już długo stoi na allegro - niech inni powiedzą - nie jestem pewny, wydaję mi się, że cena jest systematycznie obniżana z czasem.
Z tą mocą nieźle zaszaleli, tym bardziej, że z tego co widzę na gaźniku mikuni.
Spytaj, co to jest na drugiej fotce na cylindrze
Gdzie ten cycek na cylindrze bo na drugim zdjęciu mało co go widać? Chyba na głowicy, w niektórych wersjach były takie korki. Nic nadzwyczajnego. Powiedz mi dokładnie jeszcze gdzie ta kreska bo jakoś nie widzę na tych zdjęciach w HD?
Motocykl normalnie unurzany po przejeździe przez kilka kałuż.
Czepiłeś się opisu jak polonista pracy na maturze, kocham takie oceny, są taaakie przydatne i merytoryczne.
Ogólnie to gadałem z gościem zszedł jeszcze z ceny... Ale najbardziej boję się tego zmienionego cylindra... No i na foto widac jeszcze ze napinacz jest manualny.
blady_fran napisał/a:[url]http://allegro.pl/suzuki-drz-400-e-i3550365023.html[/url]
Ktoś mi coś powie na temat tego moto ?:D
Wiem, że owy sprzęt był poruszany już w tym temacie, ale brak było konkretnych odpowiedzi, z tego pytam ponownie ;PFran orientuj się
hermes napisał/a:bandit napisał/a:Oglądał ktoś może ta DRZ ??
[url]http://allegro.pl/suzuki-drz-400-e-i3528636027.html[/url]Stary sprzęt JACY
JACA napisał/a:Dokładnie. Post 6,508 w tym temacie :)
Jak wyżej nie wiem czy ktoś oglądał sprawdz ww. post w temacie ciekawe
Motocykl na forum znany i lubiany:)
Wiec Panowie polecacie maszynę ? Może jest jakiś temat z przeróbek moto itd ?
Cena chyba mega dobra się wydaję, jak rama prosta to weź i najwyżej dołożysz z 2-3 klocki i tak wyjdzie taniej jak inne na Allegro, a będziesz wiedział co masz :)
Edit. Powiedzcie adminowi, że jestem skłonny zainwestować w dobry skrypt forum który nie wpuszcza botów bo pierdolca idzie dostać.
Olej to moto. Chlopaki z forum juz go chcieli oglądać i wiecznie jakiś problem z tym był i umawial sie na wieczory.A co to za oglądanie po ciemku. Napinacz to żaden problem,brudne moto tym bardziej :) Jeśli dalej jestes chętny to podpytaj moze,ktos z forum będzie chcial sie przejechać
Olej to moto. Chlopaki z forum juz go chcieli oglądać i wiecznie jakiś problem z tym był i umawial sie na wieczory.A co to za oglądanie po ciemku.
Ja chciałem go kupić, czyli stoi już od września, bo w listopadzie kupiłem Berga.
DRZ'ta stała od września jakoś, później koleś się migał od spotkania ze mną(przekładał na 21-22 co to za godziny do oglądania...) Później ogłoszenie znikło z allegro, numer nie odpowiadał.
Jak chcesz mogę zadzwonić do niego i się umówić. Jechać oglądać, nagrać porobić dużo zdjęć i wrzucić wam na forum.
Fajnie by było ale chyba sobie go odpuszczę :(
Jak już przez telefon ci z ceny zszedł to już można przypuszczać jakieś podejrzenia.
Jeszcze się umawia na jakieś kosmiczne godziny, więc może nie chce żeby kupujący zobaczył za dużo. Albo może też być praca, nigdy nic nie wiadomo.
Szukaj dalej Spidi.
A do ilu zszedł jeszcze z tej ceny?
Jutro zadzwonie do goscia i sprobuje sie z nim umowic. Bede sprawdzal wszystko co mi przyjdzie do glowy. Pojade z kamerka to nagram jak to pali i chodzi. Jak bede cos wiedzial bede pisal w tym temacie.
Hacker w tamtym roku moto stalo za 8300 i przez telefon ja zszedlem do 7500.
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Co kupić? » Kupno DRZ 400
Wygenerowano w 0.046 sekund, wykonano 78 zapytań