Odp: Kupno DRZ 400
Spoko. Heheh mi tez do 7500 zszedł
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Co kupić? » Kupno DRZ 400
Strony Poprzednia 1 2 3 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Spoko. Heheh mi tez do 7500 zszedł
Cross i jak oględziny,były?
Pan dzisiaj w dzien koło 15.00 nie odbieral, moze swietowal. To akurat rozumiem, jutro bede dzwonil i sie umawial na srode.
Pozwolę sobie podpiąć się pod temat bo aktualnie też polujemy z kumplem na Drz-te znaleźliśmy fajną na małych kołach w wersji S .
Czy bezproblemowo zamontujemy w tym podnóżki pasażera ? Tylne zawieszenie za miękkie więc prawdopodobnie od razu pójdzie do wymiany na takie z SM jeśli coś się trafi na forum bądź aukcjach... ktoś coś wie ?
Zależy czy ma subframe z S lub SM.
Bywają takie akcje, że niby wersja S, albo SM a subframe z wersji E.
wszystko kompletnie z S prawdopodobnie ... nie jestem aż takim znawcą żeby to ocenić . Jak zapodam zdjęcia lewej i prawej strony to pomożesz ocenić ?
Jasne, możesz to sam ocenić nawet, będziesz widział po prostu dwa otwory po środku stelaża, takie dodatkowe ucho z dwoma otworami dospawane do subframe. Ale jak nie jesteś pewien, zapodaj zdjęcia będzie 100% pewności.
a wiec lipa z setów ?
[url]http://www3.zippyshare.com/v/57294885/file.html[/url]
[url]http://www3.zippyshare.com/v/80360379/file.html[/url]
Dokładnie, setów oryginalnych nie wsadzisz.
Nawiercanie jest bez sensu, można tylko osłabić konstrukcję, a nawiercanie na małe śrubeczki również mija się z celem.
Szukaj jakiegoś subframe od S lub SM.
Lub jakoś próbuj wykombinować obejmy, lub może dospawać jakoś, ciężko powiedzieć, ale bez rzeźby albo kupna się nie obejdzie.
O dziwo - to jest wersja S .. Pojadę więc przyjrzeć się tej ramce czy po dospawaniu dało by to radę i się nie pokrzywi , bo w nowe moto od razu inwestować kolejną kasę na nową subramkę to średnio mi się widzi na starcie
Poszukaj innej drzty i już, drztów jak mrówków, coś ciekawego wybierzesz.
dziwie sie że nikt nie chce kupic mojej i jest zarejestrowana na 2 osoby :)
a co masz ? gdzie i za ile ? podaj jakies info na pw
No to chyba ty do mnie dzwoniles i pisales sms, zreszta masz info na pw
mack1111 - to ty jesteś Krzysztof Dan.... ? : )
Strony Poprzednia 1 2 3 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Co kupić? » Kupno DRZ 400
Wygenerowano w 0.054 sekund, wykonano 76 zapytań