31

Odp: Supermoto do 10 tysięcy złotych

Nie jeździłem tym ani tego nie widziałem, ale według mnie wciska Ci kit, bo nie jest to możliwe żeby spalało to 2.5 - 3.5. Nie ma po prostu takiej opcji ;)

Husqvarna TE/SM 610i.e

32

Tyle to spala 125 4t ;] Bajki jakieś wciska ten ktoś ;]

MZ SM 125 & DT 125 RE

"Żadne zakazy nie zniszczą Naszej pasji"
"WRC is for boys, group B was for men"

33

Ha, to wiedziałem ale wolałem się z wami podzielić tą ciekawostką, swoją drogą to chyba dużo mówi już o sprzedającym. No chyba że zrobił jakieś czary mary i tak jest faktycznie.

34

3.5 to może na 50 km :D 8 pewnie smoli

Honda hm w planach crf 2007 replica :D

35

610 2.5 litra ???! to chyba jezdzi jak fred flinston. 125 w 4paku ma takie spalanie

36

chyba wiecej jara

37

koledze chodziło, że 2,5 litra oleju bierze na 100km

Husaberg FE 450 E / SM
KTM 380 SMR SOLD
DR-Z400SM   3x3 , FCR39MX , JD , MRD/SSW , MAGURA/BREMBO4P/BRAKING320MM, IMS 2.6  SOLD

38

Hahah nie no, ,,Pan,, dokładnie sprecyzował że chodzi o wache :-)  Twierdzi, że to kwestia ustawienia gaźnika bo każdy robi to pod siebie.

39

Już kiedyś słyszałem takie metody.
"Wsadziłem mniejszą dyszę i pali mniej"

Nie powiedział tylko, że ma ubogą mieszankę i właśnie skraca osiągi oraz życie swojego silnika.

Husaberg FE 450 E / SM
KTM 380 SMR SOLD
DR-Z400SM   3x3 , FCR39MX , JD , MRD/SSW , MAGURA/BREMBO4P/BRAKING320MM, IMS 2.6  SOLD

40

co do tematu o motocyklu - poszukaj , a może znajdziesz jakieś drz E , najlżejsza i najmocniejsza wersja drezyny z e-starterem
Nie szperam ostatnio po portalach , ale pare tygodni temu było pare tematów o wersji E i pare dobrych egzemplarzy na sprzedaż

Simson s51 -> Suzuki GN250 -> Suzuki DRZ 400

41

Nie powinno Ci tak szybko braknąć mocy. Jak się znudzi, to modyfikacja gaźnika lub wsadzisz keihina + wydech i można znowu troche polatać. W te trasy, jak opisywałeś będzie dobry. Wiadomo, że po prostej nie będziesz cały czas leciał 140, bo to nieprzyjemne dla silnika. Jak wchodzą w grę tylko długie trasy kup turystyka. Nie wiem, np. miałem aprilie pegaso. Obczaj aprilia pegaso 600 czy 650 strada.

Na krótkie trasy, miasto + czasami dłuższy przelot, jak Cię nie boli dupa drezyna podejdzie. Po 125 nie braknie Ci tak szybko mocy, bez przesady. Chyba ześ jest jakimś adoratorem zapierdalania ;]

I pamiętaj...

Jedź szybko tam gdzie wolno ;]

42

mallly200sx napisał/a:

Co kto lubi- ja bym się na taką wycieczkę nie zdecydował :)

a przygotowałem fajną  traskę na ten rok :-)

RADIZZLE napisał/a:

twarde jaja ma chłop jak zrobił ~530km jednego dnia :D, można sobie taki wypad zrobić raz na jakiś czas, np na zlocie była to sama przyjemność, ale dupa wieczorem trochę bolała.

po powrocie wieczorem jeszcze na mieście oraliśmy do 24 :-)

P.S. Chłopie kupuj drezynę żadne tam huśki

100% koncentracji = 100% satysfakcji - moje małe enduroooo - #997 rejsing
O nas http://www.youtube.com/watch?v=z5LUptOcE_o&feature=youtu.be
Part 1  http://www.youtube.com/watch?v=l-6jEjyYJpg
Part 2  http://www.youtube.com/watch?v=PWdubyCHfnQ

43

Przekonaliście mnie do drezyny ;) W sumie praktycznie w moje wymagania wpasowuje się idealnie ;p Co do zapierdzielania, to wiadomo że czasem fajnie jest polecieć sobie szybciej, ale nie satysfakcjonuje mnie podróżowanie motocyklem po autostradach, bo co to za frajda ;) Jeśli na wycieczkę, to na pewno nie autostrady, a jak wiadomo na takich dróżkach 100km/h bez zamęczania silnika spokojnie wystarczy ;) A więc Drezyna ;)
P.S - jak tak oglądam je sobie teraz to nawet ładne są ;) Dzięki za porady ;)

Husqvarna TE/SM 610i.e