Odp: Supermoto do 10 tysięcy złotych
Nie jeździłem tym ani tego nie widziałem, ale według mnie wciska Ci kit, bo nie jest to możliwe żeby spalało to 2.5 - 3.5. Nie ma po prostu takiej opcji ;)
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Co kupić? » Supermoto do 10 tysięcy złotych
Strony Poprzednia 1 2 3
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Nie jeździłem tym ani tego nie widziałem, ale według mnie wciska Ci kit, bo nie jest to możliwe żeby spalało to 2.5 - 3.5. Nie ma po prostu takiej opcji ;)
Tyle to spala 125 4t ;] Bajki jakieś wciska ten ktoś ;]
Ha, to wiedziałem ale wolałem się z wami podzielić tą ciekawostką, swoją drogą to chyba dużo mówi już o sprzedającym. No chyba że zrobił jakieś czary mary i tak jest faktycznie.
3.5 to może na 50 km :D 8 pewnie smoli
610 2.5 litra ???! to chyba jezdzi jak fred flinston. 125 w 4paku ma takie spalanie
chyba wiecej jara
koledze chodziło, że 2,5 litra oleju bierze na 100km
Hahah nie no, ,,Pan,, dokładnie sprecyzował że chodzi o wache :-) Twierdzi, że to kwestia ustawienia gaźnika bo każdy robi to pod siebie.
Już kiedyś słyszałem takie metody.
"Wsadziłem mniejszą dyszę i pali mniej"
Nie powiedział tylko, że ma ubogą mieszankę i właśnie skraca osiągi oraz życie swojego silnika.
co do tematu o motocyklu - poszukaj , a może znajdziesz jakieś drz E , najlżejsza i najmocniejsza wersja drezyny z e-starterem
Nie szperam ostatnio po portalach , ale pare tygodni temu było pare tematów o wersji E i pare dobrych egzemplarzy na sprzedaż
Nie powinno Ci tak szybko braknąć mocy. Jak się znudzi, to modyfikacja gaźnika lub wsadzisz keihina + wydech i można znowu troche polatać. W te trasy, jak opisywałeś będzie dobry. Wiadomo, że po prostej nie będziesz cały czas leciał 140, bo to nieprzyjemne dla silnika. Jak wchodzą w grę tylko długie trasy kup turystyka. Nie wiem, np. miałem aprilie pegaso. Obczaj aprilia pegaso 600 czy 650 strada.
Na krótkie trasy, miasto + czasami dłuższy przelot, jak Cię nie boli dupa drezyna podejdzie. Po 125 nie braknie Ci tak szybko mocy, bez przesady. Chyba ześ jest jakimś adoratorem zapierdalania ;]
Co kto lubi- ja bym się na taką wycieczkę nie zdecydował :)
a przygotowałem fajną traskę na ten rok :-)
twarde jaja ma chłop jak zrobił ~530km jednego dnia :D, można sobie taki wypad zrobić raz na jakiś czas, np na zlocie była to sama przyjemność, ale dupa wieczorem trochę bolała.
po powrocie wieczorem jeszcze na mieście oraliśmy do 24 :-)
P.S. Chłopie kupuj drezynę żadne tam huśki
Przekonaliście mnie do drezyny ;) W sumie praktycznie w moje wymagania wpasowuje się idealnie ;p Co do zapierdzielania, to wiadomo że czasem fajnie jest polecieć sobie szybciej, ale nie satysfakcjonuje mnie podróżowanie motocyklem po autostradach, bo co to za frajda ;) Jeśli na wycieczkę, to na pewno nie autostrady, a jak wiadomo na takich dróżkach 100km/h bez zamęczania silnika spokojnie wystarczy ;) A więc Drezyna ;)
P.S - jak tak oglądam je sobie teraz to nawet ładne są ;) Dzięki za porady ;)
Strony Poprzednia 1 2 3
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Co kupić? » Supermoto do 10 tysięcy złotych
Wygenerowano w 0.060 sekund, wykonano 69 zapytań