1

Temat: hajs

hej, pytanie laika: czy mozna z supermoto wycofac jakies PLN, czy jest to zajawka w ktora sie tylko inwestuje (bez dna: P) ?

2

Odp: hajs

Ardi napisał/a:

hej, pytanie laika: czy mozna z supermoto wycofac jakies PLN, czy jest to zajawka w ktora sie tylko inwestuje (bez dna: P) ?

Można, ja na ten przykład sprzedałem moja Hondę za 20k i tym samym wycofałem jakieś PLN, a dokładnie 70% co zaiwestowałem w to moto 4m-ce temu;-)

Miej wyjeb@ne, a bedzie Ci dane...
MANEY#101 RMPST
Bez Ciśnienia rally team

3

no stary! ale nie chodzilo mi o opylenie tego co sam wczesneej kupiles tylko o zrobienie hajsu dodatkowego :P

4

Skocz na supermoto przez wielki kanion albo zeskocz na nim z jakiegoś wieżowca to może coś zarobisz.

Temat naprawdę z dupy.

Husaberg FE 450 E / SM
KTM 380 SMR SOLD
DR-Z400SM   3x3 , FCR39MX , JD , MRD/SSW , MAGURA/BREMBO4P/BRAKING320MM, IMS 2.6  SOLD

5

Wyczynowe enduro, motocross, supermoto, to są skarbonki bez dna :)

6 Ostatnio edytowany przez Ardi (2013-12-06 21:41:47)

hacker:to ze tobie sie tak wydaje nie znaczy ze tak jest. potencjal jest duzy szczegolnie jesli idzie o eventy  masowe

7 Ostatnio edytowany przez Zabro (2013-12-06 21:44:25)

O rly? Jak nie jest jak jest? Te sprzęty wymagają serwisu non stop. Masz małą wagę dużą moc, tonę frajdy, ale za to musisz wykładać hajs i serwisować motocykl. Nie wiem skąd Ty się urwałeś. Możesz zarobić na tych motocyklach, ale chyba jednym sposobem jest targanie wyczynów ze stanów i sprzedaż w Polsce.

Myślałem, że napisałeś to do mnie.. :S w każdym bądź razie j/w

8

to jest swojego rodzaju hobby i zabawa, a takie rzeczy zwykle pochłaniają "plny"

9 Ostatnio edytowany przez rbsn99 (2013-12-06 22:02:32)

Zapakuj po 5 nowych hond, ktmów, husabergow i co tam jeszcze znajdziesz nowego do szopy, zamknij, zapieczętuj, zapomnij, otwórz za 30lat i sprzedaj to zarobisz. Możesz nawet zrobić event masowy - sprzedawać po 3, po 5 lub po 10.

DRZ400SM, KTM 990 ADV

10

rbsn99 napisał/a:

Zapakuj po 5 nowych hond, ktmów, husabergow i co tam jeszcze znajdziesz nowego do szopy, zamknij, zapieczętuj, zapomnij, otwórz za 30lat i sprzedaj to zarobisz. Możesz nawet zrobić event masowy - sprzedawać po 3, po 5 lub po 10.

wow ty to jestes smieszek!

zabro mialem na mysli polaczenie przyjemnego z pozytecznym, czyli zarabianie bezposrednio na jezdzie. jasne ze musisz inwestowac w serwis czesci paliwo itp ale moze da sie tez cos z tego wyciagnac?

11

Ardi napisał/a:
rbsn99 napisał/a:

zabro mialem na mysli polaczenie przyjemnego z pozytecznym, czyli zarabianie bezposrednio na jezdzie. jasne ze musisz inwestowac w serwis czesci paliwo itp ale moze da sie tez cos z tego wyciagnac?

2 w jednym uhuhu   takie rzeczy panie to tylko w erze

Motocyklizm- Choroba dziedziczna, niestety niewyleczalna. Objawia się już od najmłodszych lat chorego, w postaci "rogala twarzowego"

12

Widać ze jesteś świerzak w tym temacie... Zapomni o zarobkach w PL. Najpierw muszisz pokazac ze jestes dobry, baaa nawet najlepszy, póżniej dopiero przyjdzie sława i może kasa, ale za granicą i to z dużym szczęściem jeszcze... Ale kto komu zabroni pomarzyć

Yamaha TT600R=> KTM 525EXC/SM=> KTM SXF250=> KTM EXCR 530 FACTORY '11 obecnie w wersji SM :)

13 Ostatnio edytowany przez maniak (2013-12-06 22:35:25)

pedrosa73 napisał/a:

2 w jednym uhuhu   takie rzeczy panie to tylko w erze

Dokładnie powiedziane chłopie poprzeglądaj jakie są koszty takiego motocykla, ich ceny, ceny dodatków, wszelakie koszty dodatkowe które weź kalkulatorek i policz sobie. A że mamy dzisiaj mikołajki to może lepiej napisz list do Mikołaja.

KTM EXC 450
       SXF 250

14

Wyciagnac to mozna 250zl jak wygrasz runde Mistrzostw Polski. Normalnie taka kasa ze trzeba wolac bankowoz!!! Moze uda sie cos wyciagnac na boku jak masz sponsora, ktory daje 50tys na sezon bo inaczej nie ma szans!!!

WWW.HI-OCTANE.PL

#13 Mistrzostwa Polski

15

Ardi napisał/a:

A jak ;) temat jest śmieszny to i śmieszków potrzeba.

DRZ400SM, KTM 990 ADV