Temat: hajs
hej, pytanie laika: czy mozna z supermoto wycofac jakies PLN, czy jest to zajawka w ktora sie tylko inwestuje (bez dna: P) ?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Na każdy temat » hajs
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
hej, pytanie laika: czy mozna z supermoto wycofac jakies PLN, czy jest to zajawka w ktora sie tylko inwestuje (bez dna: P) ?
Można, ja na ten przykład sprzedałem moja Hondę za 20k i tym samym wycofałem jakieś PLN, a dokładnie 70% co zaiwestowałem w to moto 4m-ce temu;-)
no stary! ale nie chodzilo mi o opylenie tego co sam wczesneej kupiles tylko o zrobienie hajsu dodatkowego :P
Skocz na supermoto przez wielki kanion albo zeskocz na nim z jakiegoś wieżowca to może coś zarobisz.
Temat naprawdę z dupy.
Wyczynowe enduro, motocross, supermoto, to są skarbonki bez dna :)
hacker:to ze tobie sie tak wydaje nie znaczy ze tak jest. potencjal jest duzy szczegolnie jesli idzie o eventy masowe
O rly? Jak nie jest jak jest? Te sprzęty wymagają serwisu non stop. Masz małą wagę dużą moc, tonę frajdy, ale za to musisz wykładać hajs i serwisować motocykl. Nie wiem skąd Ty się urwałeś. Możesz zarobić na tych motocyklach, ale chyba jednym sposobem jest targanie wyczynów ze stanów i sprzedaż w Polsce.
Myślałem, że napisałeś to do mnie.. :S w każdym bądź razie j/w
to jest swojego rodzaju hobby i zabawa, a takie rzeczy zwykle pochłaniają "plny"
Zapakuj po 5 nowych hond, ktmów, husabergow i co tam jeszcze znajdziesz nowego do szopy, zamknij, zapieczętuj, zapomnij, otwórz za 30lat i sprzedaj to zarobisz. Możesz nawet zrobić event masowy - sprzedawać po 3, po 5 lub po 10.
Zapakuj po 5 nowych hond, ktmów, husabergow i co tam jeszcze znajdziesz nowego do szopy, zamknij, zapieczętuj, zapomnij, otwórz za 30lat i sprzedaj to zarobisz. Możesz nawet zrobić event masowy - sprzedawać po 3, po 5 lub po 10.
wow ty to jestes smieszek!
zabro mialem na mysli polaczenie przyjemnego z pozytecznym, czyli zarabianie bezposrednio na jezdzie. jasne ze musisz inwestowac w serwis czesci paliwo itp ale moze da sie tez cos z tego wyciagnac?
rbsn99 napisał/a:Zapakuj po 5 nowych hond, ktmów, husabergow i co tam jeszcze znajdziesz nowego do szopy, zamknij, zapieczętuj, zapomnij, otwórz za 30lat i sprzedaj to zarobisz. Możesz nawet zrobić event masowy - sprzedawać po 3, po 5 lub po 10.
wow ty to jestes smieszek!zabro mialem na mysli polaczenie przyjemnego z pozytecznym, czyli zarabianie bezposrednio na jezdzie. jasne ze musisz inwestowac w serwis czesci paliwo itp ale moze da sie tez cos z tego wyciagnac?
2 w jednym uhuhu takie rzeczy panie to tylko w erze
Widać ze jesteś świerzak w tym temacie... Zapomni o zarobkach w PL. Najpierw muszisz pokazac ze jestes dobry, baaa nawet najlepszy, póżniej dopiero przyjdzie sława i może kasa, ale za granicą i to z dużym szczęściem jeszcze... Ale kto komu zabroni pomarzyć
2 w jednym uhuhu takie rzeczy panie to tylko w erze
Dokładnie powiedziane chłopie poprzeglądaj jakie są koszty takiego motocykla, ich ceny, ceny dodatków, wszelakie koszty dodatkowe które weź kalkulatorek i policz sobie. A że mamy dzisiaj mikołajki to może lepiej napisz list do Mikołaja.
Wyciagnac to mozna 250zl jak wygrasz runde Mistrzostw Polski. Normalnie taka kasa ze trzeba wolac bankowoz!!! Moze uda sie cos wyciagnac na boku jak masz sponsora, ktory daje 50tys na sezon bo inaczej nie ma szans!!!
wow ty to jestes smieszek!
A jak ;) temat jest śmieszny to i śmieszków potrzeba.
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Na każdy temat » hajs
Wygenerowano w 0.041 sekund, wykonano 76 zapytań