Odp: Ranking ortez
Pytalem PRELUDE o cene w profi lodz :)
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Co kupić? » Ranking ortez
Strony Poprzednia 1 … 13 14 15 16 17 … 24 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Pytalem PRELUDE o cene w profi lodz :)
To cena w Profi przy zakupie 4-5 osób, indywidualnie można nabyć w cenie o 100,- PLN wyższej w enduro-cross.pl
hahaha właśnie zauważyłem ze "wkradł" sie mały błąd. moje żrudło asterisków jest to samo co preluda(chyba) nie wiem dlaczego wpisałem poznań :) [url]http://allegro.pl/ortezy-orteza-szyny-asterisk-cell-2014-new-lodz-i3887717303.html[/url] w ich ofercie na allegro wysyłka jest free przy przelewie,zauważyłem to teraz bo chciałem pytać jak to wygląda przy naszym grupowym
Rozumiem ze w enduro cross przymiarka roznych romiarow tez niemozliwa?
jaras111x, JERY i nie wiem kto tam jeszcze wysyłka ................ - szczegóły zna Preludziński już z nim rozmawiałem ale to nie na ogólnym :-)
Rozumiem ze w enduro cross przymiarka roznych romiarow tez niemozliwa?
Niestety przymiarka w enduro cross również nie jest możliwa. Rozmawiałem właśnie z Hermesem, jeśli zdecydujemy się na zakup grupowy w Profi to mogę ortezy ............................................................... - JERY jeśli Ty jesteś jeszcze unieruchomiony to będąc w Łodzi mogę Ci je podrzucić - w końcu odbierałbym je z Profi.
ale to nie na ogólnym :-)
No to zabłysnąłem...
hermes rozwozi po polsce? :)
hermes rozwozi po polsce? :)
Tak na kołach
Wszystko fajnie zajebiscie i dzieki za propozycje, ale... ja mam zajebisty problem. Siedze w domu od 20 pazdziernika i 4glowy zlecial mi na leb na szyje. Nie wiem czego mam sie trzymac dobierajac rozmiar. U mnie mierzenie nie ma sensu bo miesien jest o wiele mniejszy. Nie wiem co mam zrobic. Niby producent przewiduje pomiar jedynie samego stawu, ale przydalo by sie przymierzyc i ewentualnie dobrac rozmiar wiekszy i staw wyregulowac poduszkami. Ale nie wiem jak szybki i do jakich rozmiarow urosnie mi miesien po powrocie do aktywnosci.
No ale głównym odniesieniem do doboru rozmiaru jest obwód w stawie:
A podejrzewam że on raczej się nie zmienił, sprawdź porównując z zdrową nogą.
rozmiar S M L XL
cm 33,0-35,4 35,5-38,0 38,1-40,3 40,4-42,90
No tak, ale moze lepiej jest wziasc XL ze wzgledu na obwod uda a ewentualnie luz w kolanie zlikwidowac poduszkami.
obwód w stawie bo reszta jest do regulacji. Jery to zawsze jakaś opcja ale pamietaj ze nie możesz mieć potem wielkiego luzu w kolanie :) chyba ze ewentualnie bedziesz sie ratował podkładkami lub Prelude załatwi dla ciebie L i XL dostarczy do reki a ty po przymiarce na zdrową nogę zostawisz sobie pasujący rozmiar :)
Zdrowa noga tez ma zanik miesni. Problem rozwiazany. Kolano w obwodzie ma 42-43 cm. Nie ma innej opcji jak XL
No to ja mam najlepiej - w lewej nodze 39cm (rozmiar L) a w prawej 37cm (rozmiar M) i kur... czeski film :/ - co ciekawe lewa noga jest po dawnej kontuzji.
hahaha to kupujesz L a do wiosny musisz przebyć uraz i wyleczyć prawą nogę, :) Ja ponownie mierzyłem i wyszło 40,5 / 41 co za tym idzie rozmiar xl i podkładki. Dziwne mierzyłem w sklepie L idealnie ale widzę że to idealnie to było na styk przy ciasno.
Strony Poprzednia 1 … 13 14 15 16 17 … 24 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Co kupić? » Ranking ortez
Wygenerowano w 0.062 sekund, wykonano 70 zapytań