Odp: Wasze propozycje zmiany regulaminu na sezon MP i PP 2014
Chodzi o homologacje. Odpowiadajac na twoje pyt jest goldspeed na 16,5 z homologacja.
OK, dzięki.
KTM EXC 450 Six Days Sardinia
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Mistrzostwa Polski i Puchar PZM » Wasze propozycje zmiany regulaminu na sezon MP i PP 2014
Strony Poprzednia 1 … 14 15 16 17 18 19 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Chodzi o homologacje. Odpowiadajac na twoje pyt jest goldspeed na 16,5 z homologacja.
OK, dzięki.
Co do wieku nie wiem. Mowilem zeby byl jak najnizszy ale to juz jest kwestia pzm.
ok dzięki
zostaje tylko parasolka
a co jak parasolek jest więcej ;-) ?
Zostaje najlepsza :)
W Czechach pozwolili mi miec cztery do konca. Nie da sie juz tego zmienić? ;) Powielajmy to co najlepsze.
manio napisał/a:trawer napisał/a:cały czas ćwiczy na siłce :)
Bart?;-)
:)
Damy radę :D Przysiady ze 160kg robiłem.. tylko wrzuć mi ten motocykl na barki :P
Nawiązując do zmian, fajnie że idziemy do przodu :)
No i super ;)))
W klasie Amator mamy nowego zawodnika, który kupił ode mnie Konia :))
Są jakieś opony DOT na 16,5''?
EDIT. Google pokazuje, że to rok produkcji opony, czyli można na slickach latać?
Goldspeed, ale chyba tylko deszczowe.
No i super ;)))
W klasie Amator mamy nowego zawodnika, który kupił ode mnie Konia :))
Zawodnik nie może startować z amatorami! ;-)
Super, że się wszystko udało ogarnąć. Czekam cierpliwie na ten poradnik na temat przygotowania moto i ubioru a zwłaszcza poruszenia kwestii homologacji kasków bo nie wiem czy mój obecny (homologacja z 2005roku) nadaje się do użytku w zawodach czy też nie. Rozglądając się już za jakąś nówką upatrzyłem sobie Fox'a V3 ale zdziwiło mnie że tam też homo z 2005 roku jest? Jako że nigdzie żadnych info nie mogłem znaleźć to liczę że to ktoś obeznany w temacie jasno przedstawi :) Kombi mam jednoczęściowe więc o to się nie martwię :)
podejrzewam, że jak kask z wyglądu i stanu przypomina kask + ma zapięcie DD, to nikt nie zapyta o homologacje
juz w tym roku gapili sie na homologacje i drapali po glowach jak widzieli moja zapocona metke.
Metys , patrzą patrzą na homologację tylko nie potrafią czytać :)
Wydaje mi się , że nie musi być DD żeby była homologacja. W RSM są podane z tego co pamiętam, jakie ,,literki i cyferki " są dopuszczone :)))
Jak ktoś znajdzie moją karteczkę z homologacją, to sprawdźcie proszę czy te literki się zgadzają z normą!
Strony Poprzednia 1 … 14 15 16 17 18 19 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Mistrzostwa Polski i Puchar PZM » Wasze propozycje zmiany regulaminu na sezon MP i PP 2014
Wygenerowano w 0.029 sekund, wykonano 72 zapytań