Odp: Wybór kół do exc ?
Nowa obręcz Alpina A160
16x3.5“
Michelin projektuje specjalnie oponę.
FE 501 '02 ->FS650 '04 ->Hypermotard 796 '11 ->ZXR 400 '01 ->SXS 540 '03 ->YZ 450F '04 -> SMC 660 '04 -> Hypermotard 1100 '08
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Co kupić? » Wybór kół do exc ?
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Nowa obręcz Alpina A160
16x3.5“
Michelin projektuje specjalnie oponę.
No wszystko piknie tylko przód nam coraz bardziej nurkuje a tył cały czas 17:)
To będzie działać chyba tylko z podwójnymi, małymi tarczami. Inaczej nie wyobrażam sobie zdejmowania tego koła.
A co do nurkowania, to chyba profil opony będzie około 90, więc nadrobi wysokość dając więcej powierzchni styku w przechyle.
Może od razu załadować sobie koło z pocket bike-a?
MartinezKtm525, Skotniol, moglibyście zważyć przednie felgi przed założeniem tarczy i opon ?
Dokładnie to samo miałem zaproponować koledze Skotniol. Ja swoje zważę na 100% przód i tył, ale to za jakiś tydzień i napisze ile waży Alpina ;)
Dokładnie to samo miałem zaproponować koledze Skotniol. Ja swoje zważę na 100% przód i tył, ale to za jakiś tydzień i napisze ile waży Alpina ;)
waż przed malowaniem lżejsze będą :P
mogę zważyć swoje ale muszę jakąś wagę połapać dobrą
wazyliście może w końcu te koła? alpiny pomalowane? jaki efekt?
Mniej wiecej tak to wyszło... na żywo szału nie ma, ale jak dla mnie wystarczy, bo lakiernikiem nie jestem i zostały drobne niedociągnięcia. Bede ważył za kilka dni przed montażem opon. Sam jestem ciekaw ile waża. Dam znać ;)
rzeczywiście paskudnie to wygląda :D
Tak zniszczyć takie koła ehhh
tylko kasy utopić i żeby szkoda było zapłacić więcej za malowanie ? Żal.sm.pl
Ale co tu przeżywać Panowie... wiem że wyszły tragicznie i sie tego nie wstydze, po jednym wyjezdzie do lasu beda wygladac jeszcze gorzej, ale nie obchodzi mnie to za bardzo. Mają sie krecić a nie wyglądać. To nie są nówki... A jesli chodzi o koszta to kupiłem je tanio ;)
Żal.sm.pl
Konstruktywna krytyka zawsze w cenie.
Koła jak koła pryśniesz sprayem do mycia pistoletów i będzie goły carbon. Ale powiedz mi dlaczego zacisk i rotor pomalowałeś tak samo?
martinez cyknij foto jakimś lepszym sprzętem, bo to przez lipną jakoś wygladają jak kupa, podejrzewam ze jak pokazesz je na lepszej fotce beda wygladały zupelnie inaczej
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Co kupić? » Wybór kół do exc ?
Wygenerowano w 0.057 sekund, wykonano 72 zapytań