Odp: Wybór kół do exc ?
z niecałe 2 miesiące temu,rabat 15% dostałem od ceny katalogowej
KTM 500 EXC 2022 SM
KTM 790 ADVENTURE R 2019
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Co kupić? » Wybór kół do exc ?
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
z niecałe 2 miesiące temu,rabat 15% dostałem od ceny katalogowej
A co powiecie o obręczach DID ?
To mój dzisiejszy nabytek ;) może nie są nowe i wymagają lakierowania,ale w koncu to Alpina Carbon Matrix
Bardzo fajne felgi. Sa o ok 30% lzejsze od normalnych exceli czy alpin.
W Belgii, bo tu pracuje obecnie... nie ważyłem ich ale naprawde są lekkie... Ps. Jeśli ktoś by chciał takie to moge kupic takie same, bo gość miał 2 komplety i przywieść je do polski ok 15 grudnia. Cena i warunki na PW
Przygotowanie takiej felgi do malowania to jakaś większa filozofia ? w sensie usunięcie starego lakieru?
Z tego co rozumiem, to na wierzchu jest po prostu warstwa włókna?
Wydaje mi sie że sobie poradze z lakierowaniem, choć specjalistą w tej dziedzinie nie jestem...
Tak dokładnie to warstwa włókna...
Martinez pw
Wydaje mi sie że sobie poradze z lakierowaniem, choć specjalistą w tej dziedzinie nie jestem...
Ile za takie używki Alpiny sobie życzą ?
Moge ci je prysnac tez pracuje w Belgii a dokladnie to Knokke-Heist jak co to wal na PW
MartinezKtm525, dobry zakup
MartinezKtm525 napisał/a:Wydaje mi sie że sobie poradze z lakierowaniem, choć specjalistą w tej dziedzinie nie jestem...
Tak dokładnie to warstwa włókna...Ile za takie używki Alpiny sobie życzą ?
To zależy od stanu i wogóle, przeważnie ponad 1000euro, te były wystawione za 1200euro, ale nawet tutaj za wiele ofert nie ma...
Co myślicie o tym?
To będzie jakaś lipa?
[url]http://www.ebay.co.uk/itm/ORANGE-NIPPLE-KTM-MOTARD-SUPERMOTO-WHEEL-SETS-EXC-SX-SXF-125-250-350-450-530-/190989321949?pt=LH_DefaultDomain_3&hash=item2c77d9c6dd[/url]
Cena na pewno b.dobra ale co do jakości to raczej za wiele bym nie oczekiwał, chiny, szału nie będzie!!
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Co kupić? » Wybór kół do exc ?
Wygenerowano w 0.046 sekund, wykonano 80 zapytań