Temat: Pęknięty daszek
Panowie, macie pomysł co z tym zrobić żeby jako tako wyglądało i dalej pełniło swoją funkcję?
exc 200 08'
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Garaż » Pęknięty daszek
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Panowie, macie pomysł co z tym zrobić żeby jako tako wyglądało i dalej pełniło swoją funkcję?
Właśnie ciężko jest dokupić do tego modelu w tej kolorystyce. No i nowy kosztuje 100 zł. Chodzi mi tylko o to żeby był trwały i w miare wyglądał.
SPAWAK się ogłaszał że spawają plastiki, ogólnie kuzyn się przewrócił, połamał błotnik, dał do spawacza plastików koło mnie, wygląda jak nówka :)
żywica i mata szklana, podklej od spodu i będzie git
Jak ktoś ogarnięty to to pospawa za 20-30zł. Nie widać tylko czy są jakieś ubytki?
Spokojnie można pospawać, przy spawanie można od spodu dla umocnienia wtopić siatkę. Mam tak coś pospawane i trzyma świetnie.
Nie ma żadnych ubytków. Ciekawe tylko czy ktoś w moim wspaniałym mieście oprócz czarnych robi białe spoiwa.. :/ Bo z czarnym będzie wyglądało jak gówno.
Nie ma żadnych ubytków. Ciekawe tylko czy ktoś w moim wspaniałym mieście oprócz czarnych robi białe spoiwa.. :/ Bo z czarnym będzie wyglądało jak gówno.
to nie amelinium.... to spokojnie pomalujesz!
Zawsze możesz "zszyć" trytkami, mam tak naprawione w moim Husabergu kilka plastików, to rozwiązanie naprawdę nieźle daje radę - specjalnie w tym celu zanabyłem niebieskie trytki, komponują się z kolorem plastków.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Garaż » Pęknięty daszek
Wygenerowano w 0.056 sekund, wykonano 74 zapytań