16 Ostatnio edytowany przez Black-Jack (2013-05-24 12:55:47)

Odp: Czy kupno KTMa to był błąd?

Zabro napisał/a:

Jak to dziwnie działa, że paczkę z Korei południowej miałem po 5 dniach, a z Austrii do Polski idzie już prawie 2 tygi i dojść nie może?

Pozdro.

ja na alternator do triumpha 675 na gwarancji czekalem 2 miesiace na paczke z UK , ale to tylko i wylacznie wina ludzi u nas i ich nieogarniecia.

procz tego zgubili moja ksiazke serwisowa, srube przy ramie tez zgubili a na koniec zle skrecili plastiki ...

wiec spokojnie , nie jestes pierwszym i zapewne nie ostatnim

17 Ostatnio edytowany przez oskaaa (2013-05-24 13:06:03)

No Auner szybko i kontakt dobry, ale 2 razy zamawialem po pare rzeczy i zawsze coś było nie tak, chociaż podawałem kody produktów. Raz wysłali mi zły adapter, raz też coś tam pomylili.
Niby git, bo potem ogarnęli ale musiałem odesłać za co becelowałem z własnej kiermany, potem czekać znowu parę dni aż przyjdzie nowa paka. ocena 7/10 ;)

edit: coś za dobry byłem, jednak 6/10

pozdrawiam

18

tak to jest jak się nie wie, co się zamawia. Podawajcie numer ramy. Przeważnie znajduje się z prawej strony główki:)

rmz 250
gas gas txt 250

19

od Aunera na części max czekałem 3 dni robocze, spróbuj zmienić miejsce w którym zamawiasz części.

Husaberg FS 650

20 Ostatnio edytowany przez metys (2013-05-24 14:18:58)

oskaa nie do ciebie piję. Ktoś wcześniej dostał zły czujnik temp. Jeśli o mnie chodzi, to wyłączam się z tego tematu. Napisałem co wiedziałem, a temat z "czy warto kupić ktma" schodzi na "co mi źle wysłali/zapakowali w aunerze"

rmz 250
gas gas txt 250

21 Ostatnio edytowany przez oskaaa (2013-05-24 14:34:30)

aa to sory Metys..
Faktycznie temat troche zjechał.

pozdrawiam

22

metys napisał/a:

"czy warto kupić ktma" schodzi na "co mi źle wysłali/zapakowali w aunerze"

bo główny argument (zarzut) zakładającego temat dotyczy dostępności i ceny części.

Husaberg FS 650

23

moja odpowiedź: KTM to motocykl, do którego mamy najlepszy dostęp części w polsce. Ceny? Albo kupujesz w pełni wyczynową maszynę, albo przesiadka na DRZ:)

rmz 250
gas gas txt 250