Temat: Co to będzie!?
[url]http://supermoto-central.com/index.php/racing/racing-news/1293-breaking-news-husqvarna-and-husaberg-reunited[/url]
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Co to będzie!?
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
[url]http://supermoto-central.com/index.php/racing/racing-news/1293-breaking-news-husqvarna-and-husaberg-reunited[/url]
Już o tym było.
Jest gdzieś jakiś wywiad z szefem KTM.
Było tam, że szef KTM wykupił udziały Husqvarny. Jednakże ma to być osobna marka prowadzona przez tego Stefana. Ponieważ kasę wyłożył z własnej kieszeni. Kupił tą markę prywatnie a nie jako KTM.
ch***ia będzie.
Edit. Hacker "Husqvarna and Husaberg are to re-unite under the Husky logo after 25 years of ‘separation’."
ch***ia będzie.
Poczekajmy do prezentacji modeli i pierwszych testów, jeśli produkowane będą SM to może nie do końca ch***ia.
[url]http://www.motogen.pl/Fuzja-Husqvarny-i-Husaberga,17774.html[/url]
Gość się wku*wił, bo bodajże Baja chce lub już przenosi produkcje KTM do Indii, więc chyba się rozstają każdy idzie w swoją stronę, kto na tym lepiej wyjdzie zobaczymy za kilka sezonów.
ch***ia i tyle, schowali do szafy moją ulubioną markę motocykli na rzecz włoskiego shitu :/
Chyba szwedzkiego, bo tam zaczela sie cala historia. Poza tym pamietaj ile Huska zdobyla tytulow MS SM.
Huska już szwedzka jakiś czas nie jest, sorry za ten shit poniosło mnie.
musisz też wiedzieć że twoja ulubiona marka wyłamała się z tego jak to nazwałeś shit'u
czy tak czy siak to ch***ia berg nie idzie na kompromis i jeńców nie bierze. To niszowa marka i taka powinna pozostać bo dlatego ludzie kupują te moto (poza tym ze są zajebiste) a tu zanosi się na próbę osiągnięcia masowego komercyjnego sukcesu kosztem uśmiercenia dobrej marki. I żeby nie było nie mam nic do husqvarny
musisz też wiedzieć że twoja ulubiona marka wyłamała się z tego jak to nazwałeś shit'u
Dobrze znam historie Husaberga i wkurwia mnie to, że KTM pobrał co najlepsze i wyrzucił Berga do śmieci bez żadnych skrupułów. Czułem, że coś się będzie działo jak zrobili niebieskie SixDaysy z nich ale nie wiedziałem, że potoczy się to aż tak szybko.
No nie oszukujmy się że Berg od KTMa też coś tam skorzystał, ale też moim zdaniem średnio to wygląda:
RIP Husaberg?!?!?!?!?!?
Kurde nie ma tego złego co na dobre by nie wyszło.
Na pewno powstaną teraz inne świetne motocykle.
Mam nadzieję, że Barteksm się myli i KTM nie poleci do Indii. A co do połączenia marek, pod względem ekonomicznym z pewnością się opłaci, żal mi tylko użytkowników Husek i Bergów, będzie ciężej z częściami (mniej zamienników i używek). No i z Nudy rezygnują
No nie oszukujmy się że Berg od KTMa też coś tam skorzystał, ale też moim zdaniem średnio to wygląda:
RIP Husaberg?!?!?!?!?!?
Raczej zastrzyk finansowy tylko, KTM w końcu dostał działający wtrysk paliwa czy wychwalanego tutaj RFSa no i hasło Ready to race też od Berga podpierdolili, cholera wie co jeszcze im zawdzięczają :)
Mam nadzieje, że dadzą chłopakom wolną rękę i sporo kasy żeby skupili się na prawdziwych sprzętach, a moto typu niuda niech zostawią pomarańczowym.
Mimo wszystko i tak RIP Husaberg :(
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Co to będzie!?
Wygenerowano w 0.051 sekund, wykonano 76 zapytań