1

Temat: Siema koledzy (i koleżanki?)!!!

Jestem Adrian lat 22, Wawa
Ogólnie rzecz biorąc nie jestem w temacie :P O SM dowiedziałem się i poczytałem trochę właściwie dopiero dzisiaj :P
Śmigałem przez 2 sezony na szosowym chińczyku 125 ale nie wkręciłem się za bardzo, być może zraziłem się przez sprzęt ale byłem na niego skazany gdyż budżet cisnął :P

Mało jeszcze wiem o SM, oczywiście nie mam jeszcze sprzętu ale widze tu zajebisty potencjał na zajawkę :D troche szosa, troche teren, troche przeszkody, troche takie nie wiadomo co, zawody, rywalizacja, fajnie fajnie

Żeby na konkretniej pojeździć szosowymi trzeba: 1. wydać CONAJMNIEJ 7 kafli 2. nie mieszkać w Polsce (drogi, pogoda). Żeby się pobawić w crossy, to moim skromnym zdaniem ktoś Cię musi wkręcić w dość młodym wieku, wyjaśnić co i jak. I tak na prawde nie wiadomo o uj chodzi, czy o turystyke czy o wyścigi, czy o stunt O.o Może przesadzam ale takie mam odczucia odnośnie powyższych.

Chce sobie kupić sprzęta i pośmigać na grubości choćby zaraz :D Tylko mam prośbę o kilka uwag. W jakim wieku zaczynaliście z SM i w jaki sposób, 22 lata to późno/wcześnie? Tańszy sprzęt i ubranie da się zrobić do 3-4 kafli? Co byście w ogóle polecali zrobić od razu po kupnie sprzęta? Pojeździć rekreacyjnie, przygotować się do zawodów dla amatorów?

Może mam zjebane pytania :P Ale jestem zielony, bede wdzieczny za kazda opinie!!! ;)

2

Odp: Siema koledzy (i koleżanki?)!!!

Powitać ;)

3

Witaj :D

Robię krok w tył, by zrobić dwa do przodu..

4

Siema, jaka pojemność cię interesuje? ja sam zaczynałem z Sm w wieku lat 17, i 3 lata później jest nadal

Ktm 690 SMC R (4sztuka :D
Can-Am Renegade 1000
Honda Crf 250

5

Siema siema, chyba za długą rozprawkę walnąłem ;D

Teraz mam bite 3 tysie, zaraz bedzie 3,5 może 4. Jak sie bardzo postaram będzie max 5 (a w tym będę potrzebował się też ubrać). Pojemność jaka mnie interesuje.. możliwie jak największa :) Byle bym się z kasą wyrobił i nie kupił przy tym jakiegoś trupa sprzed wojny ;p

6

Nigdy nie jest za późno na SM :D

Siema !

http://bikepics.com/members/bolekzko/

Honda XR 125 > Suzuki DRZ 400 SM > Suzuki DRZ 400 SM > Husqvarna SM 125 S > Suzuki DRZ 400 ESM > i znowu nic ..

7

Siema :))

UrbanStreetWorkshop
#444 KTM 530EXC Supermoto
         KTM 300EXC enduro
https://www.youtube.com/user/yamahadt1998

8

czesc
chyba lepiej poczekać i kupic raz a dobrze. sam kupiłem KTMa w wieku 20 lat, ale wczesniej er 5 i sv 650.

Kawasaki ER-5     Suzuki SV-650     KTM LC4 660 SMC