1 Ostatnio edytowany przez maniek-rr312 (2013-04-15 16:26:34)

Temat: Jak usunąć konto z forum

Jak w temacie jak można usunąć konto z tego forum?? Jeżeli nie można zrobić tego samemu to proszę moderatora o usunięcie mojego konta.

Forum początkowo było fajne lecz teraz to zgraja dzieciaków i nic sensownego z bycia tutaj nie wynika.
Same nabijanie postów i spamowanie!!! Niech ktos to ogarnie bo burdel tu jeden wielki.
Panowie forum to nie gg czy face.

WWW.HI-OCTANE.PL

#13 Mistrzostwa Polski

2 Ostatnio edytowany przez Zabro (2013-04-15 16:35:21)

Odp: Jak usunąć konto z forum

Mówisz jedno, myślisz drugie. Tak naprawdę nie chcesz żeby Twoje konto zostało usunięte - bo po co, jakbyś nie chciał, to byś po prostu tu nie zaglądał - ale się nie da, bo dla wielu z nas tematyka sm = uzależnienie. Musisz się pogodzić z tym, że te "dzieciaki" to przyszłość wspaniałego SM, wyrosną z tego spamowania z czasem - chociaż osobiście nie widzę problemu. Może jestem jednym z tych spamerów ;P.

Pozdro, nie łam się!

3

Zabro napisał/a:

Mówisz jedno, myślisz drugie. Tak naprawdę nie chcesz żeby Twoje konto zostało usunięte - bo po co, jakbyś nie chciał, to byś po prostu tu nie zaglądał - ale się nie da, bo dla wielu z nas tematyka sm = uzależnienie. Musisz się pogodzić z tym, że te "dzieciaki" to przyszłość wspaniałego SM, wyrosną z tego spamowania z czasem - chociaż osobiście nie widzę problemu. Może jestem jednym z tych spamerów ;P.

Pozdro, nie łam się!

to samo miałem napisać
+1

Aprilia sr50 ->Sachs ZX125 ->Husqvarna SM125S -> KTM LC4 640 2003 -> HUSQVARNA TE 450 -> CBR 600RR

4

Panowie ja poprostu uwazam ze nic tu po mnie. To forum to zupelnie inna bajka. Jest tu wielki chaos i wiele osob mysli tak jak ja lecz tego nie mowia. Brak tutaj moderatorow ktorzy utrzymaja ład.

WWW.HI-OCTANE.PL

#13 Mistrzostwa Polski

5

maniek-rr312 napisał/a:

Panowie ja poprostu uwazam ze nic tu po mnie. To forum to zupelnie inna bajka. Jest tu wielki chaos i wiele osob mysli tak jak ja lecz tego nie mowia. Brak tutaj moderatorow ktorzy utrzymaja ład.

burdel jest tu masz racje, szkoda że chcesz skasować konto bo z Twojego doświadczenia mogło by korzystać wiele osób które dopiero wchodzą w dorosłość= dojrzałość na SM

Honda fmx 650

6

To powołajmy nowych modów, na pewno znajdzie się tu kilka osób, które by się nadały i forum znowu będzie "płynęło swoim korytem".

7 Ostatnio edytowany przez Lubart (2013-04-15 19:09:42)

Zgadzam się z Go2hell zawsze ceniłem Twoje zdanie i rady. Były bardzo pomocne w decyzjach jakie podejmowałem w kontekście sprzęta. Jak usuniesz konto to będzie duża strata dla tego forum.

Trochę to pompatycznie zabrzmiało, ale cóż takie życie. Maniek weź nie łam się może weźmiesz moda w dziale MP/PP i Zawodnicy (chociaż ten to chyba umarł).

Może chłopaki dobrze piszą i czas wdrożyć trochę restrykcji. Ja się piszę na forumowego policjanta - będę skuteczny i nieprzejednany. Proszę jedynie o uprawienia;]

***427***

8

Tak to jest jak "gimbaza" dowiedziała się co to jest SUPERMOTO ;) Cóż usunąć się nie da więc cza żyć

9

Niestety, popularnosc supermoto rosnie to i uzytkownikow przybywa, moze trzeba nowych modow powolac i niektore dzialy forum ograniczyc dla uzytkownikow, ktorzy maja pojecie w temacie. No i zeby nowi uzytkownicy nie zakladali kolejnych tematow o tym samym.

10

Poprosze o propozycje na moderatorow na crazy@supermoto.pl
Z wybranymi przez spoleczenstwo osobami skontaktuje sie w celu potwierdzenia checi bycia moderatorem.
Proponuje ustawic moderatorow profilowanych do danych grup tematycznych.
Ja zostane przy dzialce "Zawody".
Po wybraniu moderatorow zostanie okreslony zwiezly regulamin.

Maniek-zastanow sie nad swoja prosba i daj znac na priw. Ale dzis od Ciebie maila nie przyjme. Przespij sie :)

Crazy pozdrawia
http://www.youtube.com/user/supermoto30