Temat: Motor Show 2013
Gdyby ktoś miał ochotę i trochę wolnego czasu to w dniach 5-7 kwietnia w Poznaniu odbędą się targi motoryzacyjne Motor Show, motocykle,samochody firmy tuningowe itd. Polecam i zapraszam.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Motor Show 2013
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Gdyby ktoś miał ochotę i trochę wolnego czasu to w dniach 5-7 kwietnia w Poznaniu odbędą się targi motoryzacyjne Motor Show, motocykle,samochody firmy tuningowe itd. Polecam i zapraszam.
Ja wbijam w sobotę - 100%"towo. Chociaż wolałbym w piątek bo będzie Giancarlo Fisichella lecz niestety ciężko odbić i zostaje sobota.
Ja bankowo jestem w czwartek.
To zdaj meldunek co tam ciekawego jest do zobaczenia i ew. jakieś foty hehe :)
Ps : Jak KTM będzie się wystawiać to wielka prośba powiedz czy mają coś konkretnego, a nie 3 motorki na krzyż jak to na wystawach bywa - w tym 65 sx ...
To piknie, spotkamy się;)
2 lata temu wystawiał się Rapid i było sporo Katów i Husabergów :)
Ps : Jak KTM będzie się wystawiać to wielka prośba powiedz czy mają coś konkretnego, a nie 3 motorki na krzyż jak to na wystawach bywa - w tym 65 sx ...
Postaram się zabrać aparat i napisać co tam wystawili
To piknie, spotkamy się;)
No jasne że się spotkamy, będę się kręcił obok stoiska Trasser.pl :)
Współpraca czy wywiad?
Współpraca czy wywiad?
Zdecydowanie współpraca :)
Mozecie wpasc na motcyklach. Bedzie maly konkurs ala gymkhana- Gietara [url]http://motogymkhana.pl/gietara.html[/url]
Sprawdzona informacja od organizatora MotorShow: Wjazd na targi motocyklem 17pln, parking strzeżony na terenie targów na 200 motocykli GRATIS!!
gierwi napisał/a:Współpraca czy wywiad?
Zdecydowanie współpraca :)
Znam Piotrka.
Sprawdzona informacja od organizatora MotorShow: Wjazd na targi motocyklem 17pln, parking strzeżony na terenie targów na 200 motocykli GRATIS!!
Wyobrażam sobie gdyby było z 30+ to te 200 miejsc by nie wystarczyło ale przy takiej pogodzie to max się lokalni zjadą bo np ode mnie do Poznania jest 373 km - Fajna trasa na moto, a większość pewnie zrezygnuje z jazdy autem i ten rok odpuści :) Jednak na moto szybciej można dojechać (omijasz korki itp - Wrocław hehe)
Znam Piotrka.
Super gość, wiele pomysłów i duża determinacja, moim skromnym zdaniem jego projekt ma bardzo duże szanse na sukces - tym bardziej że zaczął deal z MotoRmanią :)
Wchodzę na stronę motor show a tam brak informacji o tym aby wystawiał się KTM
[url]http://www.motorshow.pl/pl/motor_show_2013/salon_motocyklowy/[/url]
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Motor Show 2013
Wygenerowano w 0.044 sekund, wykonano 75 zapytań