Temat: crf 450r - nr ramy
Czy crf 450 nie powinna mieć tabliczki znamieniowej ? wystarczą nabite nr na ramie ?Nr zgadzają się z tymi w papierach i w dowodzie rej. faktycznie widniej honda crf 450 ? Pytam dla pewności aby się nie wpakować w minę.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Garaż » Honda » crf 450r - nr ramy
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Czy crf 450 nie powinna mieć tabliczki znamieniowej ? wystarczą nabite nr na ramie ?Nr zgadzają się z tymi w papierach i w dowodzie rej. faktycznie widniej honda crf 450 ? Pytam dla pewności aby się nie wpakować w minę.
Ostatnio jak robiłem przegląd to diagnosta na moje zapytanie "czy muszą je mieć" odpowiedział że TAK, sam byłem przekonany że sam wybity nr ramy wystarczy.
Mój EXC też ma tylko numer ramy - brak tabliczki, ziomek na przeglądzie się sapał ale przyszedł szefo i kazał podbić przeglądzik :D
jezeli z uk'a wyczyn to nie ma. w polsce wszystkie motongi musza miec tabliczke (lub naklejke ale to chyba bo nie sprawdzalem) jak nie masz to idziesz do wk i dostajesz papier ze wskazaniem nabicia pozniej stacja i po problemie. obecnie brat przechodzi przez to z crf'a to we wtorek bede dokladnie wiedzial co i jak.
Ok. Dzięki
Faktycznie jest tak, że na stacji kontroli pojazdów mogą nabić tak jak by duplikat tabliczki znamieniowej na podstawie nabitego nr vin na ramie.
Tak na stacjach mają gotowe tabliczki znamionowe zastępcze nabijają tylko dane pojazdu i tak jak pisali wyżej musisz mieć wniosek z wydziału
wniosek w wydziale komunikacji 10 zl. tabliczka 10 zl + cena nabicia 17zl = dzien zalatwiania. ogolnie latwo i prosto.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Garaż » Honda » crf 450r - nr ramy
Wygenerowano w 0.039 sekund, wykonano 78 zapytań