Temat: taffmeisters.co.uk
Hejo,
czy ktoś tutaj z obecnych kupował coś z tej strony? Jeśli tak to jak z kontaktem i wysyłkami do PL? No i jak z jakością tych cześci z porównaniu do ori?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Co kupić? » taffmeisters.co.uk
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Hejo,
czy ktoś tutaj z obecnych kupował coś z tej strony? Jeśli tak to jak z kontaktem i wysyłkami do PL? No i jak z jakością tych cześci z porównaniu do ori?
Ja kupowałem, kontakt świetny, dużo podpowie co i jak zrobić, przesyłka szybka i w sumie tanio 6 funciorów, ceny są chyba bez szału (zależnie od kursu) ale części oryginalne ładnie zapakowane. Można zapłacić PAYPAL'em jak i kartą.
Również kupowałem. Bez problemów. Ceny faktycznie dupy nie urywają, ale niektórych rzeczy nie dorwiesz w PL... Polecam
Przesyłka wyszła coś koło 10 GBP, ale nie pamiętam dokładnie.
auner bielsko-biała ma wszystko do berga. Jak nie ma dziś, to za 2 dni. Ceny standard praktycznie cała europa
Właśnie tak widze i dużo bajerów jest w UK czego nie dostane u nas. Pytam, bo głównie poszukuje korby do 501 i troszke cena wyjebała mnie z butów jak zadzwoniłem do Aunera ;)
Ile zawołali za korbę?
1600
Ile zawołali za korbę?
1680 dokładnie
O kur... chyba skreślę Husaberga z listy motorów za którymi będę się w przyszłości rozglądał.
Husaberg prawie jak Ducati :D
weź nie pogrążaj ;d wyjmuj tą korbe i pomierz, może coś dobiorą z tych katalogów.. Bo mi się nie widzi taka cena ani trochę .
Sprawdź czy się wymiary zgadzają:
[url]http://www.ebay.pl/itm/HUSABERG-FE-FC-501-gefrastes-Pleuel-Kit-Pleuelsatz-/150733881753?pt=Motorrad_Kraftradteile&hash=item2318708199[/url]
hacker, myślisz, że ta korba dałaby radę? I nie jest to jakiś lipny zamiennik?
Zamienników korbowodów do husaberga niestety niema ani tych lipnych ani tych porządniejszych są tylko oem
Sprawdź czy się wymiary zgadzają:
[url]http://www.ebay.pl/itm/HUSABERG-FE-FC-501-gefrastes-Pleuel-Kit-Pleuelsatz-/150733881753?pt=Motorrad_Kraftradteile&hash=item2318708199[/url]
Ogladalem sie za tymi korbami na poczatku ale nie wiem czy jest sens kupic jakies no name na 1 sezon
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Co kupić? » taffmeisters.co.uk
Wygenerowano w 0.048 sekund, wykonano 77 zapytań