1

Temat: taffmeisters.co.uk

Hejo,

czy ktoś tutaj z obecnych kupował coś z tej strony? Jeśli tak to jak z kontaktem i wysyłkami do PL? No i jak z jakością tych cześci z porównaniu do ori?

READY TO >> TERROR

2

Odp: taffmeisters.co.uk

Ja kupowałem, kontakt świetny, dużo podpowie co i jak zrobić, przesyłka szybka i w sumie tanio 6 funciorów, ceny są chyba bez szału (zależnie od kursu) ale części oryginalne ładnie zapakowane. Można zapłacić PAYPAL'em jak i kartą.

http://bikepics.com/members/koczis87/

3 Ostatnio edytowany przez MudAndTracker (2013-03-30 17:06:11)

Również kupowałem. Bez problemów. Ceny faktycznie dupy nie urywają, ale niektórych rzeczy nie dorwiesz w PL... Polecam

Przesyłka wyszła coś koło 10 GBP, ale nie pamiętam dokładnie.

pozdr
Michał, Wrocław
KTM EXC-R 530 [Alpina + Beringer] => Husaberg FS 650 Force [Berginer + Adler + Power4Suspension + Akrapovic]

4

auner bielsko-biała ma wszystko do berga. Jak nie ma dziś, to za 2 dni. Ceny standard praktycznie cała europa

rmz 250
gas gas txt 250

5

Właśnie tak widze i dużo bajerów jest w UK czego nie dostane u nas. Pytam, bo głównie poszukuje korby do 501 i troszke cena wyjebała mnie z butów jak zadzwoniłem do Aunera ;)

READY TO >> TERROR

6

Ile zawołali za korbę?

Husaberg FE 450 E / SM
KTM 380 SMR SOLD
DR-Z400SM   3x3 , FCR39MX , JD , MRD/SSW , MAGURA/BREMBO4P/BRAKING320MM, IMS 2.6  SOLD

7

1600

Będzie 690 niebawem

8

hacker33 napisał/a:

Ile zawołali za korbę?

1680 dokładnie

READY TO >> TERROR

9

O kur... chyba skreślę Husaberga z listy motorów za którymi będę się w przyszłości rozglądał.

MZ SM 125 & DT 125 RE

"Żadne zakazy nie zniszczą Naszej pasji"
"WRC is for boys, group B was for men"

10

Husaberg prawie jak Ducati :D

READY TO >> TERROR

11

weź nie pogrążaj ;d wyjmuj tą korbe i pomierz, może coś dobiorą z tych katalogów.. Bo mi się nie widzi taka cena ani trochę .

Będzie 690 niebawem

12

Sprawdź czy się wymiary zgadzają:
[url]http://www.ebay.pl/itm/HUSABERG-FE-FC-501-gefrastes-Pleuel-Kit-Pleuelsatz-/150733881753?pt=Motorrad_Kraftradteile&hash=item2318708199[/url]

Husaberg FE 450 E / SM
KTM 380 SMR SOLD
DR-Z400SM   3x3 , FCR39MX , JD , MRD/SSW , MAGURA/BREMBO4P/BRAKING320MM, IMS 2.6  SOLD

13

hacker, myślisz, że ta korba dałaby radę? I nie jest to jakiś lipny zamiennik?

Będzie 690 niebawem

14

Zamienników korbowodów do husaberga niestety niema ani tych lipnych ani tych porządniejszych są tylko oem

15

hacker33 napisał/a:

Sprawdź czy się wymiary zgadzają:
[url]http://www.ebay.pl/itm/HUSABERG-FE-FC-501-gefrastes-Pleuel-Kit-Pleuelsatz-/150733881753?pt=Motorrad_Kraftradteile&hash=item2318708199[/url]

Ogladalem sie za tymi korbami na poczatku ale nie wiem czy jest sens kupic jakies no name na 1 sezon

READY TO >> TERROR