1

Temat: Otwarcie sezonu 2013

Nowy sezon motocyklowy zbliża się do nas powoli małymi kroczkami.
Proponuję, żeby w jednym temacie zgromadzić informacje na temat kiedy,w jakim mieście jest oficjalne rozpoczęcie sezonu, żeby nikt nie przegapił takiej imprezy.

2

Odp: Otwarcie sezonu 2013

Kret0o to zależy gdzie - w Warszawie 13 kwietnia na Bemowie jest rozpoczęcie sezonu, w tym samym terminie również na Jasnej Górze organizowany jest X Zlot Gwiaździsty.

3 Ostatnio edytowany przez śledziu (2013-03-25 15:04:56)

Warszawa 13 kwietnia.
Jak wiosna skończy się opierdalać to jadę.

4

Ostatnio deszcz, to może w tym roku dla odmiany śnieg...

Ktm 690 SMC R (4sztuka :D
Can-Am Renegade 1000
Honda Crf 250

5

a WLKP coś szykuje ;>?

speedfight II->senda ->DT50->Aprilia mx 125->drz 400->wr450

6

Kret0o napisał/a:

kiedy,w jakim mieście jest oficjalne rozpoczęcie sezonu, żeby nikt nie przegapił takiej imprezy.

No dokladnie, chce znac date i miejsce w Warszawie, bo jeszcze przez przypadek tam trafie i ktos pomysli, ze specjalnie pojechalem ;)

No jeblem normalnie.

WR 450 F
GSXR 1100

7

G3d widzę, że ciężko zrozumieć o co chodzi :)
Ogólnie ciężko znaleźć jakieś informacje kiedy jest rozpoczęcie. Śledziu napisał, że w warszawie jest 13 kwietnia, więc inni z Warszawy, którzy nie wiedzieli są już poinformowani... Gdyby każdy ze swojego miasta podał kiedy jest rozpoczęcie, to każdy wiedziałby, kiedy w jego mieście jest rozpoczęcie :)

8

[url]https://www.facebook.com/events/598493220178241/[/url]
Tu takie nasze, Inowrocławskie ;)

Husqy SMR-R 450

9 Ostatnio edytowany przez G3d (2013-03-26 19:04:39)

Kret0o napisał/a:

G3d widzę, że ciężko zrozumieć o co chodzi :)

Nie, nie to ty nie rozumiesz :)

Oficjalne rozpoczecie sezonu to najbardziej pedalska impreza w calym sezonie.
Lepiej zorganizowac jakis srogi terror i sie dobrze bawic, niz pyrkac w kolumnie 30km na godzine pod eskorta policji i czoperow na/z imprezy z watpliwej jakosci rozrywkami.
Za wszystko oczywiscie trzeba jeszcze zaplacic ;)

Fajnie bylo za pierwszym razem, jak jezdzilem xj600 i ledow sie toczylem, a R1 i inne sprzety znalem z gazet i netu ;)

Oczywiscie ja nikogo nie smuszam i nie zabraniam ;) Kazdy robi co chce, napewno nie jest to impreza dla mnie.

WR 450 F
GSXR 1100

10

też tak sądzę, że to impreza raczej nędzna. Byłem może ze dwa razy na Bemowie i oprócz tego, że sporo to kosztowało to raczej nie mam zbyt wiele wspomnień z tych imprez. Chyba za tą kasę to wolałbym pojechać na tor lub kupić coś do moto.

***427***

11

Sporo kosztowalo?! MOzecie rozwinac temat. Dopiero wchodze w klimat moto i sadzilem ze to spoko impreza. Majac swojego pierwszego konia planowalem udac sie na bemowo a teraz sie zastanawiam..Po postach wnioskuje ze zamuła :P

KTM LC4 640

12

Doprecyzuje, mowie o wejsciu bez moto- jako widz. Koszt to ok     30 zyla, teraz to nie wiem bo co roku sobie odpuszczam :)

***427***

13

Generalni wszystkoe otwarcia to smet , komera i zamulanie w kolumnie starch pierdzieli na czopkach i pojebow na scigach lawirujacych miedzy nimi na gumie lub na pelnej kurwie.
Jak mialem jeszcze "normalny" motocykl to bylem z raz czy dwa ale bez entuzjazmu.
Teraz mam to w dupie i otwarcie robie sobie sam jak schodzi snieg z gor, deszcz zmywa piasek z winkli a opony kleja i mozna nakurwiac po winklach.

jol

14

ja na otwarciu byłem milion lat temu i to bez moto, myślałem, że może coś się poprawiło i warto zajechać... A jak tak to hak im w smak

15

Mozna pojechac trzody narobic, ale gorzej jezeli bedzie policja czy tym podobni :P

WR 450 F
GSXR 1100